Opleidingen of training Kantonnier Groningen

Zoek je een opleiding Kantonnier in Groningen? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Kantonnier die in de regio Groningen gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Groningen en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Kantonnier Groningen

Zou je graag Kantonnier willen worden? Of ben je al Kantonnier en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Kantonnier in Groningen, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Kantonnier in Groningen

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Kantonnier in Groningen aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Kantonnier

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Kantonnier

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Kantonnier


Hoe word je een Kantonnier? 

Er bestaat geen specifieke opleiding om Kantonnier te worden. Wel wordt minimaal VMBO werk- en denkniveau gevraagd en vaak ook enkele jaren relevante werkervaring en een rijbewijs. Een relevante opleiding om als Kantonnier bij de gemeente aan de slag te gaan is een MBO-opleiding in de richting van wegenbouw. Een relevante opleiding om als Kantonnier bij een waterschap aan de slag te gaan is een KOF (Koninklijk Onderwijs Fonds, scheepvaartopleidingen)-opleiding.


Filter