Opleidingen Leidinggevend Gastheer/-vrouw

Zou je graag Leidinggevend Gastheer/-vrouw willen worden? Of ben je al Leidinggevend Gastheer/-vrouw en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Leidinggevend Gastheer/-vrouw, samengesteld door onze opleidingspartner Springest. Als je hieronder een interessante opleiding, training of cursus hebt gevonden zal je doorklikken naar springest.nl.

Om aan het werk te gaan als Leidinggevend Gastheer/-vrouw is er de opleiding Leidinggevend Gastheer/gastvrouw op MBO niveau 4. De opleiding Leidinggevende bediening (MBO nivea 4) is vergelijkbaar. De opleidingen richten zich zowel op horecavaardigheden als op managementvaardigheden die nodig zijn in een leidinggevende functie. Praktijkervaring opdoen is een belangrijk onderdeel van deze opleidingen.

Omdat praktijkervaring bij het beroep van Leidinggevend Gastheer/-vrouw een belangrijk onderdeel is, gebeurt het vaak dat mensen die al langere tijd werkzaam zijn in de bediening doorstromen naar deze functie, zonder een specifieke opleiding te hebben gevolgd.