Opleidingen of training Leraar Engels Breda

Zoek je een opleiding Leraar Engels in Breda? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Leraar Engels die in de regio Breda gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Breda en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Leraar Engels Breda

Zou je graag Leraar Engels willen worden? Of ben je al Leraar Engels en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Leraar Engels in Breda, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Leraar Engels in Breda

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Leraar Engels in Breda aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Leraar Engels

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Leraar Engels

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Leraar Engels

Trainingen & cursussen Accuratesse
Accuratesse
Trainingen & cursussen Coachen
Coachen
Trainingen & cursussen Discipline
Discipline
Trainingen & cursussen Kritisch
Kritisch
Trainingen & cursussen Leiderschap
Leiderschap
Trainingen & cursussen Motiveren
Motiveren
Trainingen & cursussen Presenteren
Presenteren
Trainingen & cursussen Sociabiliteit
Sociabiliteit
Trainingen & cursussen Stressbestendigheid
Stressbestendigheid
Trainingen & cursussen Uitdrukkingsvaardigheid
Uitdrukkingsvaardigheid

Hoe word je een Leraar Engels? 

De meeste Docenten Engels hebben een 1e of 2e graads HBO Opleiding Engelse Taal gevolgd (tegenwoordig Bachelor/Master of Education in English Language). Ook is het mogelijk een WO Onderwijsmaster Engels te volgen aan de Universiteit (gelijk aan een 1e graads opleiding). Wanneer er een gebrek heerst aan voldoende instromend personeel dan kan een directie overwegen iemand op basis van ervaring aan te nemen. De kandidaat moet dan wel aantoonbare taalkundige en/of onderwijskwaliteiten bezitten.

Met een 1e graads bevoegdheid mag je aan alle klassen lesgeven en verdien je meer dan wanneer je een 2e graads bevoegdheid hebt. Een 2e graads docent mag alleen aan de jaargangen 1 t/m 3 lesgeven met uitzondering van VMBO waarbij men wel alle jaren mag onderwijzen.


Filter