Opleidingen of training Leraar Frans Groningen

Zoek je een opleiding Leraar Frans in Groningen? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Leraar Frans die in de regio Groningen gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Groningen en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Leraar Frans Groningen

Zou je graag Leraar Frans willen worden? Of ben je al Leraar Frans en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Leraar Frans in Groningen, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Leraar Frans in Groningen

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Leraar Frans in Groningen aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Leraar Frans

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Leraar Frans

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Leraar Frans

Trainingen & cursussen Coachen
Coachen
Trainingen & cursussen Motiveren
Motiveren
Trainingen & cursussen Plannen en organiseren
Plannen en organiseren
Trainingen & cursussen Presenteren
Presenteren
Trainingen & cursussen Stressbestendigheid
Stressbestendigheid

Hoe word je een Leraar Frans? 

De meeste Docenten Frans hebben een 1e of 2e graads HBO Opleiding Franse Taal gevolgd (tegenwoordig Bachelor / Master of Education in French Language). Ook is het mogelijk een WO Onderwijsmaster Frans te volgen aan de Universiteit (gelijk aan een 1e graads opleiding). Wanneer er een gebrek heerst aan voldoende instromend personeel dan kan een directie overwegen iemand op basis van ervaring aan te nemen. De kandidaat moet dan wel aantoonbare taalkundige kennis en/of onderwijskwaliteiten bezitten.

Met een 1e graads bevoegdheid mag je aan alle klassen lesgeven en verdien je meer dan wanneer je een 2e graads bevoegdheid hebt. Een 2e graads docent mag alleen aan de jaargangen 1 t/m 3 lesgeven met uitzondering van VMBO waarbij men wel alle jaren mag onderwijzen.


Filter