Opleidingen of training Leraar Natuurkunde en Scheikunde Utrecht

Zoek je een opleiding Leraar Natuurkunde en Scheikunde in Utrecht? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Leraar Natuurkunde en Scheikunde die in de regio Utrecht gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Utrecht en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Leraar Natuurkunde en Scheikunde Utrecht

Zou je graag Leraar Natuurkunde en Scheikunde willen worden? Of ben je al Leraar Natuurkunde en Scheikunde en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Leraar Natuurkunde en Scheikunde in Utrecht, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Leraar Natuurkunde en Scheikunde in Utrecht

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Leraar Natuurkunde en Scheikunde in Utrecht aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Leraar Natuurkunde en Scheikunde

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Leraar Natuurkunde en Scheikunde

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Leraar Natuurkunde en Scheikunde

Trainingen & cursussen Analytisch
Analytisch
Trainingen & cursussen Coachen
Coachen
Trainingen & cursussen Conceptueel denken
Conceptueel denken
Trainingen & cursussen Motiveren
Motiveren
Trainingen & cursussen Presenteren
Presenteren

Hoe word je een Leraar Natuurkunde en Scheikunde? 

De meeste docenten Natuur- en Scheikunde hebben een 1e of 2e graads opleiding HBO Natuurkunde/Scheikunde gevolgd (nu Bachelor of Education in Physics/Chemistry). Ook is het mogelijk een WO opleiding of Onderwijsmaster ( wetenschappelijke lerarenopleiding ) Chemie / Fysica / Natuurkunde / Scheikunde te volgen aan de Universiteit (gelijk aan een 1e graads opleiding). Wanneer er een gebrek heerst aan voldoende instromend personeel dan kan een directie overwegen iemand op basis van ervaring aan te nemen. De kandidaat moet dan wel aantoonbare vakkennis en/of onderwijskwaliteiten bezitten.

Met een 1e graads bevoegdheid mag je aan alle klassen lesgeven en verdien je meer dan wanneer je een 2e graads bevoegdheid hebt. Een 2e graads docent mag alleen aan de jaargangen 1 t/m 3 lesgeven met uitzondering van VMBO waarbij men wel alle jaren mag onderwijzen.


Filter