Opleidingen of training Leraar Nederlands Breda

Zoek je een opleiding Leraar Nederlands in Breda? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Leraar Nederlands die in de regio Breda gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Breda en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Leraar Nederlands Breda

Zou je graag Leraar Nederlands willen worden? Of ben je al Leraar Nederlands en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Leraar Nederlands in Breda, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Leraar Nederlands in Breda

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Leraar Nederlands in Breda aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Leraar Nederlands

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Leraar Nederlands

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Leraar Nederlands

Trainingen & cursussen Coachen
Coachen
Trainingen & cursussen Motiveren
Motiveren
Trainingen & cursussen Plannen en organiseren
Plannen en organiseren
Trainingen & cursussen Presenteren
Presenteren
Trainingen & cursussen Stressbestendigheid
Stressbestendigheid

Online Cursussen & Trainingen Leraar Nederlands

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig, dat geldt ook voor een Leraar Nederlands. Deze cursussen en trainingen zijn voor de competenties en skills die een Leraar Nederlands nodig heeft om zijn of haar beroep goed uit te kunnen oefenen.

Onbeperkt leren: basisonderwijs abonnement

Onbeperkt leren: basisonderwijs abonnement

🗂 100 online cursussen | 🇳🇱 Taal: Nederlands | 🗓 Abonnement: per jaar | 🎯Vakgebieden: 21st Century Skills, Didactiek, Digitale vaardigheden, Pedagogiek, Leervormen Cursuspakket Primair Onderwijs Op een laagdrempelige manier werken aan je professionele vaardigheden? Dit pakket is speciaal ontwikkeld …

  • Onderwerp opleiding Alle abonnementen voor onbeperkt leren
  • Lesmethode E-Learning
  • Prijs € 106,61

Hoe word je een Leraar Nederlands? 

De meeste Docenten Nederlands hebben een 1e of 2e graads HBO Opleiding Nederlandse Taal gevolgd (tegenwoordig  Bachelor/Master of Education in Dutch Language). Ook is het mogelijk een WO Onderwijsmaster Nederlands te volgen aan de Universiteit (gelijk aan een 1e graads opleiding). Wanneer er een gebrek heerst aan voldoende instromend personeel dan kan een directie overwegen iemand op basis van ervaring aan te nemen. De kandidaat moet dan wel aantoonbare taalkundige kennis en/of onderwijskwaliteiten bezitten.

Met een 1e graads bevoegdheid mag je aan alle klassen lesgeven en verdien je meer dan wanneer je een 2e graads bevoegdheid hebt. Een 2e graads docent mag alleen aan de jaargangen 1 t/m 3 lesgeven met uitzondering van VMBO waarbij men wel alle jaren mag onderwijzen.


Filter