Opleidingen Letselschade Advocaat

Zou je graag Letselschade Advocaat willen worden? Of ben je al Letselschade Advocaat en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Letselschade Advocaat, samengesteld door onze opleidingspartner Springest. Als je hieronder een interessante opleiding, training of cursus hebt gevonden zal je doorklikken naar springest.nl.

Om Letselschade Advocaat te worden moet je als eerste je WO Rechtsgeleerdheid halen. Daarna zal je nog de reguliere beroepsopleiding voor advocaten moeten volgen om Advocaat te kunnen worden. Hierna is het afhankelijk van de organisatie waarvoor je gaat werken of je nog een verdere opleiding nodig hebt.

Vaak  is dit wel vereist en moet je ook al flink wat ervaring hebben met het behandelen van letselschade zaken. Wil je je bijvoorbeeld aansluiten bij de vereniging ASP (Advocaten voor Slachtoffers van Personenschade), dan moet je eerst de Grotius Opleiding Personenschade hebben gevolgd. Dit geldt ook voor de LSA (Vereniging van Letselschade Advocaten). Daarnaast stellen deze verenigingen vaak nog nadere eisen zoals het meedoen aan projecten en het in contact staan met een onafhankelijk  medisch adviseur.

De 1 beste opleidingen voor een Letselschade Advocaat:

Waarde(ring) van het deskundigenbericht in letselschadezaken

Letselschade | Open inschrijving |€ 495.00 | Max. deelnemers: 40 | Totale lesduur: 5

Accreditatie / PE punten NIVRE 4 punten NOvA 4 punten Door het volgen van deze cursus leert u wat partijen en de rechter kunnen (en zouden moeten?) doen om het deskundigenbericht en de discussie over de waardering daarvan efficiënt en vlot, maar tevens zorgvuldig te laten verlopen De onderwerpen worden uitvoerig besproken, zowel vanuit het …