Medewerker Onderwijsontwikkeling Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst & Skills

Wat doet een Medewerker Onderwijsontwikkeling? Lees de functieomschrijving.

Een Medewerker Onderwijsontwikkeling werkt bij een Universiteit waar hij binnen een bepaald (vak)gebied adviseert over onderwijsbeleid en bijdraagt aan de ontwikkeling en implementatie ervan. Tot zijn takenpakket behoren de ontwikkeling van les- en onderwijsprogramma's, het adviseren over didactische ontwikkelingen en onderzoeken van eventuele moeilijkheden in onderwijsuitvoering, het bijhouden van kwaliteitsmodellen en onderzoeken van onderwijskundige theorieën en tot slot de evaluatie van onderwijs.

De Medewerker Onderwijsontwikkeling draagt dus bij aan de kwaliteit van het onderwijs door de theoretische kant van onderwijsproces inzichtelijk te maken voor uitvoerende krachten en door trainingen te geven. Hij kan zijn beleidsvoorstellen onderbouwen met onderwijskundig literatuuronderzoek of zelf nieuwe modellen en theorieën ontwikkelen en publiceren. Daarnaast kan hij bijdragen aan de ontwikkeling van cursussen en curriculum.

De functie van Medewerker Onderwijsontwikkeling wordt op drie niveaus ingedeeld. De Medewerker Onderwijsontwikkeling 3 is voornamelijk een ondersteunende kracht die bijdraagt aan de uitvoering van projecten en onderzoeken en adviseert over onderwijsuitvoering. De Medewerker 2 adviseert over onderwijskundige processen, voert zelfstandig onderzoek uit, en heeft wat coördinerende en begeleidende taken. De Medewerker Onderwijsontwikkeling 1 heeft directe invloed op de invulling van het onderwijsproces, ontwikkelt nieuwe onderwijskundige theorieën en modellen en is actief in het kenbaar maken hiervan. Ook controleert hij bestaand onderzoek. Hij coördineert grotere projecten in onderwijsontwikkeling en de werkzaamheden van de afdeling.

 

(UFO)

Wil je werken als Medewerker Onderwijsontwikkeling?

Werk je al als Medewerker Onderwijsontwikkeling en zoek je een nieuwe baan? Of wil je Medewerker Onderwijsontwikkeling worden? Wil je het gemiddelde salaris weten? Op nationaleberoepengids.nl staat alles wat je nodig hebt. Hieronder vindt je de vacatures en de opleidingen voor Medewerker Onderwijsontwikkeling, maar ook informatie over het salaris, de baankansen, de beste werkgevers en nog veel meer!

Bekijk de vacatures Bekijk de opleidingen Bekijk salarisinfo Vind de beste werkgevers

Alles over het beroep Medewerker Onderwijsontwikkeling in één oogopslag

Persoonstype:

Netwerk:

  • Medewerker Onderwijsontwikkeling
  • Decaan

Opleidingsniveau:

Salarisindicatie:

  • Van €2376 tot €4998

Baankans:

Aantal vacatures:

0

Aantal opleidingen:

Baankans

Huidige aantal vacatures

0


Salaris en Arbeidsvoorwaarden Medewerker Onderwijsontwikkeling

Wat verdient een Medewerker Onderwijsontwikkeling?

De Medewerker Onderwijsontwikkeling wordt afhankelijk van zijn takenpakket ingedeeld in schaal 10, 11 of 12 (CAO Universiteiten) wat neerkomt op een bruto maandloon van, respectievelijk, tussen de €2376 en €3766, de €3196 en €4395 en tussen de €3886 en €4998. Daarnaast heeft hij recht op vakantietoeslag (8% bruto jaarinkomen) en een eindejaarsuitkering. Ook zijn er regelingen omtrent een sabbatical of levensloopverlof en voorwaarden die per Universiteit variëren als auto's of telefoons van de zaak.

Salarisschaal Medewerker Onderwijsontwikkeling

  • Maximaal
  • Gemiddeld
  • Minimaal
Bovenstaande bedragen zijn bruto maandsalarissen.

Vacatures Medewerker Onderwijsontwikkeling

Er zijn geen vacatures aanwezig.

Arbeidsmarktperspectief en doorgroeimogelijkheden Medewerker Onderwijsontwikkeling

Hoe goed is de toekomst voor de Medewerker Onderwijsontwikkeling? 

Een Medewerker Onderwijsontwikkeling  zou zijn takenpakket uit kunnen breiden en zo een hogere functie krijgen.

Er zijn weinig posities voor deze functie beschikbaar.

Baankans Medewerker Onderwijsontwikkeling

Powered by arbeidsmarktkansen.nl

Huidige aantal vacatures

0


Wil je weten wat jouw arbeidsmarktwaarde is?

Plaats nu je cv en kom erachter

Medewerker Onderwijsontwikkeling worden: Opleidingen tot Medewerker Onderwijsontwikkeling

Hoe word je een Medewerker Onderwijsontwikkeling? 

Een Medewerker Onderwijsontwikkeling heeft academisch werk- en denkniveau en (vrijwel altijd) enkele jaren ervaring in het hoger onderwijs. De meest voor de hand liggende richting waarin de opleiding is gedaan is die van de sociale wetenschappen, bijvoorbeeld Onderwijskunde.

De 0 beste opleidingen, cursussen en traningen tot Medewerker Onderwijsontwikkeling

Meer opleidingen Medewerker Onderwijsontwikkeling

Weet je nog niet of je Medewerker Onderwijsontwikkeling wilt worden? Of wil je doorgroeien? Misschien is er wel een vervolgopleiding Medewerker Onderwijsontwikkeling of specialisatie cursus te vinden.

Zoek in alle opleidingen, cursussen en trainingen


Netwerk Medewerker Onderwijsontwikkeling

Met wie werkt een Medewerker Onderwijsontwikkeling samen? 

Een Medewerker Onderwijsontwikkeling komt als trainer in aanraking met medewerkers van de Universiteit, als onderzoeker met andere Onderwijsontwikkelaars en als coördinator met alle medewerkers van zijn afdeling. In zijn rol als (beleids)adviseur treft hij hoogleraren, opleidingscoördinatoren en docenten. Bijdragen aan onderwijsprogrammering doet hij in samenwerking met decanen, directeuren van onderwijsinstituten, afdelingshoofden. Hij voert dus veel overleg met een breed scala aan collega's.


  • Medewerker Onderwijsontwikkeling
  • Decaan
Medewerker Onderwijsontwikkeling


Organisaties waar een Medewerker Onderwijsontwikkeling werkzaam is

Waar werkt een Medewerker Onderwijsontwikkeling meestal? 

De Medewerker Onderwijsontwikkeling werkt bij een Universiteit en dus in de non-profit sector.

Meer weten over werken in de Beleid & Organisatie?

Bekijk werken in Beleid & Organisatie

Best beoordeelde werkgevers Medewerker Onderwijsontwikkeling

Waar kun je het beste werken als Medewerker Onderwijsontwikkeling? Hieronder vindt je de best door de Medewerker Onderwijsontwikkeling beoordeelde bedrijven, en/of die met de meeste vacatures.

Op dit moment zijn er geen bedrijven gevonden voor het beroep Medewerker Onderwijsontwikkeling.

Competenties, Skills en Vaardigheden Medewerker Onderwijsontwikkeling:

Welke competenties heeft een een Medewerker Onderwijsontwikkeling nodig? Hieronder vind je ze met de beschrijving ervan.


Persoonstypen Medewerker Onderwijsontwikkeling

Wat voor persoonlijkheid heb je als Medewerker Onderwijsontwikkeling nodig? 

De Medewerker Onderwijsontwikkeling is een analyticus pur sang, die theorie aan praktijk weet te verbinden. Hij is kritisch, heeft altijd een onderzoekende houding en vindt het prettig informatie te verzamelen en met gegevens om te gaan. Hij is niet bang voor het verkondigen van zijn mening en weet deze vaak goed te onderbouwen (Waarnemer).  De Medewerker Onderwijsontwikkeling heeft ook een idealistische kant. Hij is erop gebrand het hoogst haalbare te bereiken, streeft perfectie na en is bereid hier hard voor te werken. Hij heeft duidelijke ideëen over wat er goed is, wat er moet gebeuren en werkt hier zeer gestructureerd naartoe (Perfectionist).

Bekijk de persoonstypen voor Medewerker Onderwijsontwikkeling


Perfectionist


Lees meer

Waarnemer


Lees meer

Interview met een Medewerker Onderwijsontwikkeling

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.


Beoordeling van het beroep Medewerker Onderwijsontwikkeling

Bekijk hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef jouw beoordeling of mening over het beroep Medewerker Onderwijsontwikkeling

Functie inhoud:
Salaris en arbeidsvoorwaarden:
Doorgroeimogelijkheden:
Arbeidsmarktperspectief:
Bedankt voor uw feedback.

Solliciteren op de functie Medewerker Onderwijsontwikkeling

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als Medewerker Onderwijsontwikkeling dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor Medewerker Onderwijsontwikkeling belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als Medewerker Onderwijsontwikkeling. Bekijk dan onze tips.

Bekijk onze CV en sollicitatietips

Is het beroep Medewerker Onderwijsontwikkeling iets voor je?

Zou je graag Medewerker Onderwijsontwikkeling willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als Medewerker Onderwijsontwikkeling bij jou past.

Doe de gratis beroepskeuzetest

Actuele blogposts


reacties op Medewerker Onderwijsontwikkeling

Rik

Ik zag vorige week nog een vacature bij de UVA.Gr.

Linda van rosmalen

Het beroep medewerker onderwijsontwikkeling bestaat niet meer. In de praktijk bleek dat niemand erachter kon komen wat de functie inhield. Lees hierboven : Beroepsprofiel medewerker onderwijsontwikkeling. Knappe koppen gaan nu onderzoeken of het inderdaad wel een beroep is. Er wordt vooralsnog vanuit gegaan dat het valt onder het kopje: ' verzonnen beroepen'. 

Simon Gerlach

Helemaal met Linda eens. Vacature gevonden medewerker onderwijsontwikkelling functie-eisen : afgestudeerd zijn in een biomedisch vakgebied etc. etc. Dus niet afgestudeerd in onderwijskunde. Koppel het zogenaamde beroep nu eens aan echte vacatures zoals ik hierboven heb gedaan en dan merk je dat je niets hebt aan je studie onderwijskunde!, Doe je voordeel met deze informatie !    Groet, Simon Gerlach

Henri

Er zijn onderwijsinstellingen,die medewerkers in dienst hebben,die zich bezighouden met Onderwijsontwikkeling.Gr.P.S.,ik wil hier niet al te veel over uiitwijden.

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Ga direct naar