Opleidingen of training Modeontwerper Eindhoven

Zoek je een opleiding Modeontwerper in Eindhoven? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Modeontwerper die in de regio Eindhoven gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Eindhoven en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Modeontwerper Eindhoven

Zou je graag Modeontwerper willen worden? Of ben je al Modeontwerper en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Modeontwerper in Eindhoven, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Modeontwerper in Eindhoven

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Modeontwerper in Eindhoven aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Modeontwerper

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Modeontwerper

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Modeontwerper

Trainingen & cursussen Aanpassingsvermogen
Aanpassingsvermogen
Trainingen & cursussen Creativiteit
Creativiteit
Trainingen & cursussen Innovatief
Innovatief
Trainingen & cursussen Klantgerichtheid
Klantgerichtheid
Trainingen & cursussen Samenwerken
Samenwerken

Online Cursussen & Trainingen Modeontwerper

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig, dat geldt ook voor een Modeontwerper. Deze cursussen en trainingen zijn voor de competenties en skills die een Modeontwerper nodig heeft om zijn of haar beroep goed uit te kunnen oefenen.

Modeontwerper E-Learning

Modeontwerper E-Learning

Een eigen kledinglijn? Volg de Modeontwerper opleiding Je weet alles van kleding en mode en je hoofd loopt over van creatieve ideeën? De Modeontwerper opleiding is dé logische keuze. Echt, zoek niet verder. Dit is het. In negenmaanden tijd leer …

  • Onderwerp opleiding Kleding maken & ontwerpen
  • Lesmethode E-Learning
  • Prijs € 494,00
  • Duur 9 maanden

Hoe word je een Modeontwerper? 

Om Modeontwerper te kunnen worden heb je niet voldoende aan een grote liefde voor en interesse in mode. Je moet de kneepjes van het ontwerpen, de materialen, de modeontwikkeling en de verschillende stijlen kennen. Om je goed voor te bereiden op het werk als Modeontwerper kun je een opleiding volgen op MBO niveau in de richting van Modeontwerpen of Fashion Design. Er zijn ook verschillende gelijknamige cursussen die je kunt volgen om Modeontwerper te worden.

Het is meestal wel handig om een opleiding of cursus uit te kiezen waarin je ook stage kunt lopen. Uiteindelijk leer je tenslotte het meeste van de echte modewereld en de echte Ontwerpers en niet van boeken en praktijklessen.


Filter