Opleidingen of training Officier Luchtverdediging Luchtmacht Groningen

Zoek je een opleiding Officier Luchtverdediging Luchtmacht in Groningen? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Officier Luchtverdediging Luchtmacht die in de regio Groningen gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Groningen en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Officier Luchtverdediging Luchtmacht Groningen

Zou je graag Officier Luchtverdediging Luchtmacht willen worden? Of ben je al Officier Luchtverdediging Luchtmacht en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Officier Luchtverdediging Luchtmacht in Groningen, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Officier Luchtverdediging Luchtmacht in Groningen

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Officier Luchtverdediging Luchtmacht in Groningen aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Officier Luchtverdediging Luchtmacht

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Officier Luchtverdediging Luchtmacht

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Officier Luchtverdediging Luchtmacht

Trainingen & cursussen Besluitvaardigheid
Besluitvaardigheid
Trainingen & cursussen Discipline
Discipline
Trainingen & cursussen Integriteit
Integriteit
Trainingen & cursussen Leiderschap
Leiderschap
Trainingen & cursussen Samenwerken
Samenwerken

Hoe word je een Officier Luchtverdediging Luchtmacht? 

Om Officier Luchtverdediging/Vuurleiding te worden zijn er twee mogelijkheden. Enerzijds is er de Militair Wetenschappelijke opleiding van vier jaar aan de Koninklijke Militaire Academie in Breda, aangevuld door een vakgerichte opleiding. Anderzijds is er de verkorte Officiersopleiding van zo'n anderhalf tot twee jaar.

Om toegelaten te worden tot de lange opleiding dient de Officier in spé maximaal 23 te zijn en minimaal in het bezit te zijn van een VWO diploma met minimaal een 5 voor Engels, Nederlands en Wiskunde A1,2 of hoger of een HBO of WO propedeuse met minimaal 80 studie-uren wiskunde. Met buitenlandse diploma's dient er een vergelijkbaar diploma mét een Nederlands als Tweede Taal niveau 2 diploma te zijn behaald.

Om toegelaten te worden tot de 'korte' opleiding dient de toekomstige Officier maximaal 29 te zijn en minimaal in het bezit te zijn van een HAVO VWO diploma met een 5 voor de eerder genoemde vakken, een overgangsrapport van VWO 5 naar VWO 6 met minimaal een 5 voor de genoemde vakken, een MBO niveau-4 diploma mét afgelegd examen in Nederlands, Engels en Wiskunde (ook hier geldt: minimaal een 5).

Na afronding van de opleiding is er een dienverplichting van vier jaar. Soms is het mogelijk om na overleg toch in aanmerking te komen voor een functie als Officier Luchtverdediging-kort model op een leeftijd boven de 29 jaar.


Filter