Opleidingen FMCG Opleidingen FMCG

Opleidingen FMCG Eindhoven

De afkorting FMCG staat voor Fast Moving Consumer Goods. Tot deze branche behoren de verkopers en vooral de producenten van de snel verkopende consumenten producten. Denk hierbij aan voedingsmiddelen, toiletartikelen en wasmiddelen, maar ook aan niet-duurzame producten zoals glaswerk, batterijen en gloeilampen. Fast moving houdt in dat de huishoudelijke producten snel aan vervanging toe zijn (in tegenstelling tot bijvoorbeeld keukenapparatuur). Wat betreft de voedingsmiddelen wordt er nog een onderscheid gemaakt tussen hele 'snelle' producten als een pak melk en de langzamere voedingsmiddelen als kruiden. Bedrijven die zich met FMCG bezighouden zijn bijvoorbeeld Unilever, Colgate-Palmolive en Coca Cola.     

Wat wordt er verdiend in de FMCG-sector?

Aangezien de economie weer aantrekt en mensen meer te besteden hebben, kan in deze branche genoeg geld worden verdiend. Aan de andere kant is er wel veel concurrentie. Vooral de grote bedrijven drukken hun stempel op de markt.

1 opleidingen voor FMCG Eindhoven

Actieve filters:
  Opleiding Lobbyist Eindhoven
  Opleiding: -
  Competenties: Besluitvaardigheid
  Sector: Automotive

  Huidig aantal opleidingen

  2
  Er zijn specifieke opleidingen/cursussen om Lobbyist te kunnen worden. Deze opleiding is geen vereiste, kennis van de sector en het beïnvloedingsproces zijn vaak belangrijker.
  per pagina

  Filter