Opleidingen Pedagogisch Educatief Medewerker

Zou je graag Pedagogisch Educatief Medewerker willen worden? Of ben je al Pedagogisch Educatief Medewerker en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Pedagogisch Educatief Medewerker, samengesteld door onze opleidingspartner Springest. Als je hieronder een interessante opleiding, training of cursus hebt gevonden zal je doorklikken naar springest.nl.
Om Pedagogisch Educatief Medewerker te worden, kun je de opleiding AD Pedagogisch Educatief Medewerker doen. Het is een tweejarige opleiding op HBO-niveau. Je kunt kiezen tussen voltijd en deeltijd studeren. Ook de bacheloropleiding Social Work behoort tot de mogelijkheden.
 
De opleiding is geschikt voor mensen die een verwant MBO 4-diploma hebben en/of al in een kinderopvang/peuterspeelzaal werken. 
 

De 1 beste opleidingen voor een Pedagogisch Educatief Medewerker:

Pedagogisch Educatief Medewerker

Pedagogiek | Open inschrijving |€ 2060.00 |Niveau: HBO | Max. deelnemers: 30 | Totale lesduur: 2

Let op: Deze opleiding valt onder het wettelijk collegegeld. Schrijf je voor deze opleiding ook in via Studielink (www.studielink.nl/) Inhoud opleiding In de Ad PEM-opleiding staat de ontwikkeling van het jonge kind (0-6 jaar) in zijn eigen leefomgeving centraal. In het tweede jaar van de opleiding leer je vanuit een breder perspectief naar het kind …