Opleidingen of training Pensioenjurist Den Haag

Zoek je een opleiding Pensioenjurist in Den Haag? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Pensioenjurist die in de regio Den Haag gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Den Haag en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Pensioenjurist Den Haag

Zou je graag Pensioenjurist willen worden? Of ben je al Pensioenjurist en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Pensioenjurist in Den Haag, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Pensioenjurist in Den Haag

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Pensioenjurist in Den Haag aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Pensioenjurist

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Pensioenjurist

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Pensioenjurist

Trainingen & cursussen Analytisch
Analytisch
Trainingen & cursussen Innovatief
Innovatief
Trainingen & cursussen Luisteren
Luisteren
Trainingen & cursussen Netwerken
Netwerken
Trainingen & cursussen Samenwerken
Samenwerken

Hoe word je een Pensioenjurist? 

Een Pensioenjurist moet de WO opleiding Nederlands Recht volgen; drie jaar Bachelor, een of twee jaar Master. Hij moet uiteindelijk afgestudeert zijn in Arbeidsrecht of Privaatrercht en moet ook kennis hebben van sociale zekerheidswetgeving.

De Pensioenjurist moet ook een aantal jaren (ca. vijf) ervaring hebben op het gebied van pensioenen.


Filter