Opleidingen of training Prakijk Ondersteuner Huisartsenzorg Maastricht

Zoek je een opleiding Prakijk Ondersteuner Huisartsenzorg in Maastricht? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Prakijk Ondersteuner Huisartsenzorg die in de regio Maastricht gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Maastricht en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Prakijk Ondersteuner Huisartsenzorg Maastricht

Zou je graag Prakijk Ondersteuner Huisartsenzorg willen worden? Of ben je al Prakijk Ondersteuner Huisartsenzorg en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Prakijk Ondersteuner Huisartsenzorg in Maastricht, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Prakijk Ondersteuner Huisartsenzorg in Maastricht

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Prakijk Ondersteuner Huisartsenzorg in Maastricht aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Prakijk Ondersteuner Huisartsenzorg

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Prakijk Ondersteuner Huisartsenzorg

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Prakijk Ondersteuner Huisartsenzorg

Trainingen & cursussen Coachen
Coachen
Trainingen & cursussen Integriteit
Integriteit
Trainingen & cursussen Luisteren
Luisteren
Trainingen & cursussen Motiveren
Motiveren
Trainingen & cursussen Samenwerken
Samenwerken
Trainingen & cursussen Sensitiviteit
Sensitiviteit

Hoe word je een Prakijk Ondersteuner Huisartsenzorg? 

Een vooropleiding tot Doktersassistent of Verpleegkundige (MBO of HBO) is nodig om de opleiding tot Praktijkondersteuner te kunnen volgen. Doktersassistenten of MBO Verpleegkundigen kunnen een 2-jarige opleiding tot Praktijkondersteuner volgen. Voor Verpleegkundigen op HBO-niveau is er een 1-jarige variant. De precieze ingangseisen voor de opleiding verschillen per instelling. Soms moet de student al werkervaring in een huisartsenpraktijk hebben en/of een werk- of stageovereenkomst hebben met een huisartsenpraktijk. Naast de post-MBO en post-HBO opleiding tot Praktijkondersteuner bestaat de afstudeerrichting Huisartsenzorg van de HBO opleiding Verpleegkunde.


Filter