Opleidingen of training Praktijk Ondersteuner Huisartsenzorg Den Haag

Zoek je een opleiding Praktijk Ondersteuner Huisartsenzorg in Den Haag? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Praktijk Ondersteuner Huisartsenzorg die in de regio Den Haag gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Den Haag en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Praktijk Ondersteuner Huisartsenzorg Den Haag

Zou je graag Praktijk Ondersteuner Huisartsenzorg willen worden? Of ben je al Praktijk Ondersteuner Huisartsenzorg en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Praktijk Ondersteuner Huisartsenzorg in Den Haag, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Praktijk Ondersteuner Huisartsenzorg in Den Haag

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Praktijk Ondersteuner Huisartsenzorg in Den Haag aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Praktijk Ondersteuner Huisartsenzorg

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Praktijk Ondersteuner Huisartsenzorg

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Praktijk Ondersteuner Huisartsenzorg

Trainingen & cursussen Coachen
Coachen
Trainingen & cursussen Discipline
Discipline
Trainingen & cursussen Integriteit
Integriteit
Trainingen & cursussen Luisteren
Luisteren
Trainingen & cursussen Motiveren
Motiveren
Trainingen & cursussen Omgaan met details
Omgaan met details
Trainingen & cursussen Oordeelsvorming
Oordeelsvorming
Trainingen & cursussen Samenwerken
Samenwerken
Trainingen & cursussen Sensitiviteit
Sensitiviteit

Hoe word je een Praktijk Ondersteuner Huisartsenzorg? 

Een vooropleiding tot Doktersassistent of Verpleegkundige (MBO of HBO) is nodig om de opleiding tot Praktijkondersteuner te kunnen volgen. Doktersassistenten of MBO Verpleegkundigen kunnen een 2-jarige opleiding tot Praktijkondersteuner volgen. Voor Verpleegkundigen op HBO-niveau is er een 1-jarige variant. De precieze ingangseisen voor de opleiding verschillen per instelling. Soms moet de student al werkervaring in een huisartsenpraktijk hebben en/of een werk- of stageovereenkomst hebben met een huisartsenpraktijk. Naast de post-MBO en post-HBO opleiding tot Praktijkondersteuner bestaat de afstudeerrichting Huisartsenzorg van de HBO opleiding Verpleegkunde.

Tijdens de opleiding leer je o.a. hoe jij een signalerende, diagnosticerende, interveniërende en ondersteunende rol kunt spelen voor de huisarts. Zo kan het aantal onnodige verwijzingen worden teruggedrongen.


Filter