Opleidingen of training Radiotherapeut Arnhem

Zoek je een opleiding Radiotherapeut in Arnhem? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Radiotherapeut die in de regio Arnhem gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Arnhem en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Radiotherapeut Arnhem

Zou je graag Radiotherapeut willen worden? Of ben je al Radiotherapeut en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Radiotherapeut in Arnhem, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Radiotherapeut in Arnhem

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Radiotherapeut in Arnhem aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Radiotherapeut

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Radiotherapeut

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Radiotherapeut

Trainingen & cursussen Analytisch
Analytisch
Trainingen & cursussen Besluitvaardigheid
Besluitvaardigheid
Trainingen & cursussen Luisteren
Luisteren
Trainingen & cursussen Omgaan met details
Omgaan met details
Trainingen & cursussen Stressbestendigheid
Stressbestendigheid

Hoe word je een Radiotherapeut? 

Om Radiotherapeut te worden moet je eerst de WO opleiding Geneeskunde doen. Deze opleiding duurt zes jaar. Vervolgens moet je nog een vijfjarige specialisatietraject doorlopen. Dit kan op een afdeling radiologie in een opleidingsziekenhuis. In totaal duurt de opleiding elf jaar.

Je moet je hele carrière lang bijscholingen en nascholingen blijven volgen en congressen bezoeken om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in je vakgebied (zoals nieuwe behandelmethoden).

Je moet verplicht geregistreerd staan als erkend Radiotherapeut, bijscholing is nodig voor herinschrijvingen.


Filter