Opleidingen of training Shopmanager Breda

Zoek je een opleiding Shopmanager in Breda? Wij hebben op dit moment 1 opleidingen, trainingen en cursussen Shopmanager die in de regio Breda gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Breda en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Shopmanager Breda

Zou je graag Shopmanager willen worden? Of ben je al Shopmanager en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Shopmanager in Breda, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


De 1 beste opleidingen voor een Shopmanager in Breda:

Leidinggeven voor shopmanagers

Leidinggeven voor shopmanagers | regio Breda

Als shopmanager sta je voor de uitdaging om samen met je team klantverwachtingen te overtreffen. Daarnaast wil je met een gemotiveerde club medewerkers op efficiënte wijze commerciële resultaten boeken. Het ontwikkelen van de juiste mindset en vaardigheden bij jezelf en …

  • Onderwerp opleiding Shopmanager
  • Lesmethode Klassikaal
  • Prijs € 990,00
  • Duur 2 dagen
Beoordeling
per pagina

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Shopmanager

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Shopmanager

Trainingen & cursussen Besluitvaardigheid
Besluitvaardigheid
Trainingen & cursussen Delegeren
Delegeren
Trainingen & cursussen Klantgerichtheid
Klantgerichtheid
Trainingen & cursussen Leiderschap
Leiderschap
Trainingen & cursussen Ondernemerschap
Ondernemerschap

Hoe word je een Shopmanager? 

Voor de functie Shopmanager wordt een afgeronde MBO opleiding gevraagd. De opleiding Ondernemer/Manager Detailhandel past goed bij deze functie. Deze MBO niveau-4 opleiding kan in vier jaar afgerond worden. Naast een vooropleiding kan een Shopmanager binnen de organisatie vaak aan cursussen en bijscholen deelnemen.


Filter