Opleidingen of training Shopmanager Groningen

Zoek je een opleiding Shopmanager in Groningen? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Shopmanager die in de regio Groningen gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Groningen en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Shopmanager Groningen

Zou je graag Shopmanager willen worden? Of ben je al Shopmanager en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Shopmanager in Groningen, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Shopmanager in Groningen

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Shopmanager in Groningen aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Shopmanager

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Shopmanager

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Shopmanager

Trainingen & cursussen Besluitvaardigheid
Besluitvaardigheid
Trainingen & cursussen Delegeren
Delegeren
Trainingen & cursussen Klantgerichtheid
Klantgerichtheid
Trainingen & cursussen Leiderschap
Leiderschap
Trainingen & cursussen Ondernemerschap
Ondernemerschap

Hoe word je een Shopmanager? 

Voor de functie Shopmanager wordt een afgeronde MBO opleiding gevraagd. De opleiding Ondernemer/Manager Detailhandel past goed bij deze functie. Deze MBO niveau-4 opleiding kan in vier jaar afgerond worden. Naast een vooropleiding kan een Shopmanager binnen de organisatie vaak aan cursussen en bijscholen deelnemen.


Filter