Opleidingen of training Touringcarchauffeur Utrecht

Zoek je een opleiding Touringcarchauffeur in Utrecht? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Touringcarchauffeur die in de regio Utrecht gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Utrecht en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Touringcarchauffeur Utrecht

Zou je graag Touringcarchauffeur willen worden? Of ben je al Touringcarchauffeur en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Touringcarchauffeur in Utrecht, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Touringcarchauffeur in Utrecht

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Touringcarchauffeur in Utrecht aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Touringcarchauffeur

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Touringcarchauffeur

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Touringcarchauffeur

Trainingen & cursussen Anticiperen
Anticiperen
Trainingen & cursussen Durf
Durf
Trainingen & cursussen Flexibiliteit
Flexibiliteit
Trainingen & cursussen Klantgerichtheid
Klantgerichtheid
Trainingen & cursussen Luisteren
Luisteren
Trainingen & cursussen Onafhankelijkheid
Onafhankelijkheid
Trainingen & cursussen Plannen en organiseren
Plannen en organiseren

Hoe word je een Touringcarchauffeur? 

Een Touringcarchauffeur moet in het bezit zijn van een rijbewijs B en D en een Chauffeursdiploma. Er kan hiervoor een CCV-B opleiding op MBO-niveau worden gevolgd, waarbij verschillende certificaten gehaald worden. Hier leert iemand alles over de techniek van de bus, de omgang met passagiers, de nationale en internationale verkeerswetgeving, het verlenen van eerste hulp en de omgang met alle communicatiemiddelen. 


Filter