Opleidingen of training Veearts Utrecht

Zoek je een opleiding Veearts in Utrecht? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Veearts die in de regio Utrecht gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Utrecht en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Veearts Utrecht

Zou je graag Veearts willen worden? Of ben je al Veearts en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Veearts in Utrecht, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Veearts in Utrecht

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Veearts in Utrecht aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Veearts

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Veearts

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Veearts

Trainingen & cursussen Accuratesse
Accuratesse
Trainingen & cursussen Analytisch
Analytisch
Trainingen & cursussen Besluitvaardigheid
Besluitvaardigheid
Trainingen & cursussen Klantgerichtheid
Klantgerichtheid
Trainingen & cursussen Luisteren
Luisteren
Trainingen & cursussen Onafhankelijkheid
Onafhankelijkheid
Trainingen & cursussen Oordeelsvorming
Oordeelsvorming
Trainingen & cursussen Resultaatgerichtheid
Resultaatgerichtheid
Trainingen & cursussen Sensitiviteit
Sensitiviteit

Hoe word je een Veearts? 

De studie Diergeneeskunde die opleidt tot Veearts duurt zes jaar en kent een numerus fixus. Je moet dus eerst ingeloot worden voordat je de opleiding kunt volgen. Na de eerste vier jaar krijgt de aanstaande Veearts de titel doctorandus in de Diergeneeskunde.  Binnen de studie komen diverse onderwerpen aan bod. Zo wordt er ingegaan op de algemene kennis over diersoorten, maar ook anatomie en ziekteleer maken deel uit van de opleiding. Aan het einde van de studie staat vooral het opdoen van praktijkervaring centraal.

Binnen de studie van Diergeneeskunde moet je voor Veearts de specialisatierichting kiezen van de Landbouwhuisdieren.

Om de studie te kunnen volgen moet een vooropleiding zijn gedaan op VWO niveau in de richting Natuur en Gezondheid. In uitzonderlijke gevallen kan een HBO opleiding ook mogelijkheden bieden als vooropleiding.


Filter