Opleidingen of training Vliegtuigmonteur Eindhoven

Zoek je een opleiding Vliegtuigmonteur in Eindhoven? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Vliegtuigmonteur die in de regio Eindhoven gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Eindhoven en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Vliegtuigmonteur Eindhoven

Zou je graag Vliegtuigmonteur willen worden? Of ben je al Vliegtuigmonteur en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Vliegtuigmonteur in Eindhoven, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Vliegtuigmonteur in Eindhoven

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Vliegtuigmonteur in Eindhoven aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Vliegtuigmonteur

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Vliegtuigmonteur

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Vliegtuigmonteur


Hoe word je een Vliegtuigmonteur? 

Om Vliegtuigmonteur te worden, moet een MBO-opleiding Vliegtuigmonteur op niveau twee gevolgd worden. Voorbeelden van vakken die aan bod komen zijn Constructies en Voortstuwing, Vliegtuigsystemen, Montage Elektrisch en Montage Mechanisch.

Bij deze opleiding krijgt de leerling één dag per week theorieles op school en is hij vier dagen werkzaam bij een leerbedrijf.


Filter