Opleidingen Werkcoach

Zou je graag Werkcoach willen worden? Of ben je al Werkcoach en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Werkcoach, samengesteld door onze opleidingspartner Springest. Als je hieronder een interessante opleiding, training of cursus hebt gevonden zal je doorklikken naar springest.nl.

Om Werkcoach te worden, hoeft meestal niet een specifieke opleiding gevolgd te worden. De meeste organisaties vragen echter wel om kandidaten met minimaal een afgeronde HBO-opleiding. Denk aan de opleidingen HRM, Personeelswetenschappen en Maatschappelijke Dienstverlening.

Vaak wordt ook om een aantal jaar relevante werkervaring gevraagd en kennis van wet- en regelgeving, bijvoorbeeld van het vakgebied WWB (Wet Werk en Bijstand).

De 1 beste opleidingen voor een Werkcoach:

HBO Kernopleiding Sociale Zekerheid - E-learning

| E-Learning |€ 3740.00 | Max. deelnemers: 20

Dit programma is geschikt voor iedereen die zich op HBO-niveau wil ontwikkelen in sociale zekerheid. Ook als u werkzaam bent als werkcoach, klantenmanager bij een gemeente, re-integratiebegeleider ... In het programma HBO Kernopleiding Sociale Zekerheid wordt de kern van sociale zekerheid op praktijkgerichte wijze behandeld. Arbeidsbemiddeling en re-integratie zijn hierin kernbegrippen. Het programma wordt verzorgd …