Werken in de Erotiek

De sector Erotiek is een industrie waarin heel wat meer mensen werkzaam zijn dan gedacht wordt. Sommige beroepen binnen deze sector zijn controversieel, anderen hebben ook een bepaald nut, hoewel hier altijd discussie over zal blijven bestaan. Het oudste beroep ter wereld huist in elk geval in deze sector: de prostituee.

Wat wordt er verdiend in de sector Erotiek?

In deze sector gaat veel geld om. Zelfs degenen die het 'uitvoerende werk' doen krijgen behoorlijke uurtarieven van hun bazen. Juist omdat de beroepen/diensten redelijk exclusief zijn, moet er flink voor betaald worden.

Werkgevers in de Erotiek

Je vindt hieronder het overzicht van werkgevers in de Erotiek. Naast de algemene bedrijfsinformatie vind je per werkgever ook de ervaringen van mensen die er nu werken of gewerkt hebben. De reviews geven een beoordeling van ervaringen van mensen die er nu werken of gewerkt hebben. De reviews geven een beoordeling van onder andere de bedrijfsdoelstelling en jouw ontwikkelingsmogelijkheden. Je kan hieronder vinden welke werkgevers er in de Erotiek actief zijn. Wanneer je direct weet van welke werkgever je de informatie wilt vinden, kun je deze ook direct via de zoekbalk vinden.

Deel je ervaring met werken bij jouw werkgever en help andere bezoekers met hun keuze.

Beste beoordeelde werkgevers in de Erotiek

Er zijn nog geen werkgevers beoordeeld.

Meest gevraagde beroepen in de Erotiek:

Wij hebben de meest gevraagde beroepen in de Erotiek voor jou in kaart gebracht. De beroepen met de meeste vacatures en het beste actuele arbeidsmarkt perspectief staan bovenaan. Het arbeidsmarktperspectief wordt 4 keer per jaar bijgewerkt, zodat je altijd een zeer actueel overzicht hebt van de beroepen in de Erotiek met de beste baankansen.

Sexuoloog
Salaris: €6000 tot €11000
Opleiding: Geen, WO
Baankans: Zeer goed

Baankans

Een Sexuoloog houdt zich bezig met het seksuele gedrag van mensen. Er kunnen situaties zijn waarin een Sexuoloog advies geeft als er een seksueel probleem bij een persoon is, maar er zijn ook sexuologen die zich louter bezighouden met het doen van…
Webcamgirl
Salaris: onbekend
Opleiding: Geen
Baankans: Zeer goed

Baankans

Het beroep Webcamgirl (ook wel Webcambabe of Webcammeisje genoemd) - voor zoverre het echt een beroep betreft - is de laatste tijd erg in opkomst. Sinds de groei van internet en het onstaan van webcams en webcamsoftware zoals bijv. skype is de sex…
Paaldanseres
Salaris: onbekend
Opleiding: Geen
Baankans: Zeer goed

Baankans

Paaldanseres is een niet alledaags beroep. Het woord 'alledaags' heeft in die zin ook geen betekenis: het beroep wordt namelijk 's nachts uitgevoerd, in zogeheten nachtclubs. De functienaam is bewust vrouwelijk, omdat in veel van de ge…

Vacatures Erotiek

Weet je al direct voor welk beroep je vacatures wilt vinden? Zoek dan gelijk. Onder de zoekbalk vind je de beroepen in de Erotiek met de meeste vacatures.

Beroepen met de meeste vacatures in de Erotiek

Hieronder vind je het overzicht van vacatures in de Erotiek. De vacatures zijn ingedeeld per beroep. Wanneer je op de tegel klikt, kom je op de overzichtspagina van vacatures van het beroep terecht. Het overzicht is gerangschikt op meeste vacatures per beroep.

Opleidingen in de Erotiek

Weet je al wat voor opleiding wilt vinden? Zoek dan hieronder.