U bevindt zich hier: Home » Beroepen » MBO/HBO docent kunstgeschiedenis » Boeken

Boeken MBO/HBO docent kunstgeschiedenis

Opleidingen en cursussen

Vind een cursus of training. In samenwerking met Springest

Boeken

Advertenties

Het arbeidsmarktperspectief voor de docent kunstgeschiedenis is vrij laag. Er is vrij weinig werkgelegenheid omdat het vak kunstgeschiedenis over het algemeen alleen op vrij specifieke en exacte opleidingen wordt gegeven. Wel kan de docent kunstgeschiedenis zich ook in andere (kunst)vakken specialiseren en hierin les gaan geven om de werkgelegenheid voor zichzelf te bevorderen.

Naast zijn werkzaamheden als docent kan de docent kunstgeschiedenis ook een andere rol binnen het onderwijs op zich nemen (bijvoorbeeld een mentorrol).

Er zijn een hoop verschillende manieren om je te verdiepen in het beroep MBO/HBO docent kunstgeschiedenis. Je kan een opleiding volgen, maar er zijn nog andere laagdrempelige manieren om aan die kennis te komen. Hieronder kan je diverse boeken, Ebooks of DVD's vinden waarmee je meer kan leren over de functie en de inhoud van het beroep MBO/HBO docent kunstgeschiedenis. Er zijn boeken voor de beginner of voor de MBO/HBO docent kunstgeschiedenis die verder wilt ontwikkelen binnen het vakgebied.