Disclaimer

Gebruiksvoorwaarden
De volgende gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing op de website NationaleBeroepengids.nl. Door gebruik te maken van deze website, stemt u in met deze voorwaarden.

Verantwoordelijkheid
Deze website bevat unieke content, samengesteld door medewerkers van NationaleBeroepengids.nl & beroepsprofessionals en gebruikmakend van diverse bronnen. Ondanks de grote zorgvuldigheid en nauwkeurigheid die is betracht bij het samenstellen en publiceren van de informatie, kan de informatie soms incorrect en/of incompleet zijn. In geen enkel geval is NationaleBeroepengids.nl aansprakelijk voor schade ontstaan uit het direct of indirect gebruik maken van de informatie van deze website. Tevens behoudt NationaleBeroepengids.nl zich te allen tijde het recht voor om zonder voorafgaande waarschuwing wijzigingen in informatie die op deze website getoond wordt, aan te brengen.

Copyrights
Het is ten strengste verboden informatie die op deze website gepubliceerd is geheel of gedeeltelijk over te nemen zonder uitdrukkelijke toestemming van NationaleBeroepengids.nl. Wij hebben met veel zorg en moeite de informatie samengesteld. Op alle informatie op deze website berusten copyrights.


Zoek een ander beroep