U bevindt zich hier: Home » Blog

Blog

Opleidingen en cursussen

Vind een cursus of training. In samenwerking met Springest

Boeken

Advertenties

Hoe wordt je Politicus?

Met de Tweede Kamerverkiezing 2017 in aantocht zijn vele Nederlanders druk met te bedenken hoe zij hun invloed op de politiek kunnen hebben. Stemmen is een voor de hand liggende optie, maar wellicht kan je meer bereiken wanneer je zelf de politiek in gaat. Met het Nederlandse partijenstelsel is dit een stuk makkelijker te doen dan bijvoorbeeld in de Verenigde Staten. Daarom vonden wij van nationaleberoepengids.nl het leuk om eens naar de carrières van politici te kijken, zodat we je wellicht kunnen inspireren jouw politieke aspiraties werkelijkheid te laten worden.

Meer lezen

Het gemiddelde salaris van een assistant: € 2.835,-

Meer lezen

Recruitment tips van de HR secretaresse

Meer lezen

Je droombaan bereiken stap 3: hoe efficiënt aan je informatie te komen

In een serie gastblogs helpen de oprichters van DroomCarrière.com je om - als je eenmaal weet wat je droombaan zou kunnen zijn - deze ook daadwerkelijk binnen te slepen. Dit is het derde blog in de serie, deze keer geschreven door Ognjen Soldat.

Meer lezen

De toekomst van het beroep Secretaresse worden besproken op De Happy Secretaresse 2017

In navolging op de andere succesvolle edities organiseert het SPiN in samenwerking met MartiniPlaza op vrijdag 24 maart 2017 alweer de vierde editie van de Happy Secretaresse. Daar waar de vorige keren is gekozen voor één dagdeel, zal deze editie bestaan uit twee dagdelen met als thema ‘Schitter in je toekomst'.

Meer lezen

21 nieuwe beroepen met toekomst

De aard van ons werk gaat de komende jaren snel veranderen. Dat is in ieder geval een conclusie wanneer we kijken naar de trend van robotisering van beroepen. In dit artikel vind je een greep uit de nieuwe of vernieuwde beroepen, functiegroepen of beroepsgroepen waar een goed toekomstperspectief wordt verwacht.

Meer lezen
Meer berichten tonen
...