Over

NationaleBeroepengids.nl is opgericht in 2010 en maakt deel uit van Ravel Recruitment B.V.. NationaleBeroepengids.nl biedt informatie over beroepen en alles wat met beroepen te maken heeft zoals opleidingen, vacatures, carrière, baankansen, cv's, solliciteren, arbeidsvoorwaarden en salarissen. Wij streven ernaar het startpunt te zijn in de zoektocht naar informatie over beroepen. 

Diverse onderzoeken hebben uitgewezen dat veel mensen spijt hebben van hun beroepskeuze en ongelukkig zijn in hun beroep. Gevolgen hiervan kunnen o.a. permanente onrust, psychische klachten, een burn-out en zelfs noodgedwongen niet meer kunnen deelnemen aan het arbeidsproces zijn. Naast persoonlijk leed voor de betrokkenen kost dit de overheid veel geld.

Hier willen wij wat aan doen! NationaleBeroepengids.nl wil haar bezoekers informeren, inspireren en uitdagen om dat beroep te kiezen dat echt bij je past. Naast uitgebreide informatie over beroepen bieden we ook tools aan, zoals onze beroepskeuzetest, om je hierbij te helpen.