Baankans Slecht Baankans Slecht

Beroepen met slechte baankansen en toekomstperspectief

Hieronder vind je de beroepen met een slecht arbeidsmarktperspectief, slechte werkgelegenheid en amper baankansen. Hiermee bedoelen we dat er heel weinig vacatures zijn. Er is altijd veel concurrentie aan mensen die hetzelfde beroep hebben, dus het is bijzonder lastig om aan een baan te komen binnen deze beroepen. Over het algemeen zal het toekomstperspectief hiervoor ook tegenvallen. De beroepen met relatief de meeste vacatures en het beste actuele arbeidsmarkt perspectief staan bovenaan. Je ziet in de tegels direct de actuele arbeidsmarktperspectief score, zodat je daar op kan selecteren. Wij vinden het belangrijk dat je de beroepen met de meeste vacatures te laten zien, zodat je hierop de beroepskeuze, je om- of bijschoolkeuze kan maken. Veel beroepen zullen in de toekomst veranderen van inhoud. De inhoud van het werk verandert vanwege de robotisering van beroepen, dit betekent dat we niet van alle beroepen hieronder weten hoe die toekomst er uit ziet. Er zullen tussen de beroepen hieronder veel beroepen staan die de komende jaren veranderen. Wil je weten welke beroepen zeker een goed toekomstperspectief hebben? Hier zie je een overzicht van de meest gevraagde beroepen van de toekomst

8 beroepen met baankans Slecht

Actieve filters:
  Soldaat Cavalerie Landmacht
  Salaris: €885 tot €1978
  Opleiding: MBO
  Baankans: Slecht

  Baankans

  Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep soldaat cavalerie landmacht. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je soldaat cavalerie landmacht wordt.
  Specialistisch Reservist
  Salaris: onbekend
  Opleiding: HBO, WO
  Baankans: Slecht

  Baankans

  Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep specialistisch reservist. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je specialistisch reservist wordt.
  Soldaat Infanterie Landmacht
  Salaris: €885 tot €1978
  Opleiding: MBO
  Baankans: Slecht

  Baankans

  Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep soldaat infanterie landmacht. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je soldaat infanterie landmacht wordt.
  Commando
  Salaris: €885 tot €1978
  Opleiding: MBO
  Baankans: Slecht

  Baankans

  Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep commando. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je commando wordt.
  Marechaussee
  Salaris: €988 tot €2260
  Opleiding: MBO
  Baankans: Slecht

  Baankans

  Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep marechaussee. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je marechaussee wordt.
  Reservist Militaire Taken
  Salaris: €885 tot €3464
  Opleiding: Cursus / Bijscholing
  Baankans: Slecht

  Baankans

  Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep reservist militaire taken. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je reservist militaire taken wordt.
  Marinier
  Salaris: €886 tot €2273
  Opleiding: Cursus / Bijscholing, MBO
  Baankans: Slecht

  Baankans

  Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep marinier. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je marinier wordt.
  Adjudant
  Salaris: onbekend
  Opleiding: Geen
  Baankans: Slecht

  Baankans

  Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep adjudant. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je adjudant wordt.
  per pagina

  Filter