Goede baankans

Hieronder vind je de kansrijke beroepen met een goede werkgelegenheid, goede baankansen en waarschijnlijk ook een prima toekomstperspectief. Hiermee bedoelen we dat er weinig concurrentie is van mensen die hetzelfde beroep hebben. Er zijn meer vacatures dan dat er mensen zijn die naar een baan is zoeken. Het is voor werkgevers lastig om geschikt personeel te vinden, dus je baankansen zijn hier goed. De beroepen met de meeste vacatures en het beste actuele arbeidsmarkt perspectief staan bovenaan. Je ziet in de tegels direct de actuele arbeidsmarktperspectief score, zodat je daar op kan selecteren. Wij vinden het belangrijk dat je de beroepen met de meeste vacatures te laten zien, zodat je hierop de beroepskeuze, je om- of bijschoolkeuze kan maken. Veel beroepen zullen in de toekomst veranderen van inhoud. De inhoud van het werk verandert vanwege de robotisering van beroepen, dit betekent dat we niet van alle beroepen hieronder weten hoe die toekomst er uit ziet. Er zullen tussen de kansrijke beroepen zeker beroepen staan die de komende jaren veranderen. Wil je weten welke beroepen zeker een goed toekomstperspectief hebben? Hier zie je een overzicht van de meest gevraagde beroepen van de toekomst

645 beroepen met baankans Goed

Actieve filters:
  • Verfijn op beroepsgroep
   • Meer
  • Verfijn op salaris niveau
   • Meer
  • Verfijn op studierichtingen
   • Meer
  • Verfijn op opleidingsniveaus
   • Meer
  • Verfijn op competenties
   • Meer
  Technisch Consultant
  Salaris: €2326 tot €5729
  Opleiding: MBO, HBO
  Baankans: Goed

  Baankans

  Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep technisch consultant. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je technisch consultant wordt.
  Bouwkundig adviseur
  Salaris: €2800 tot €7269
  Opleiding: HBO, WO
  Baankans: Goed

  Baankans

  Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep bouwkundig adviseur. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je bouwkundig adviseur wordt.
  Staalconstructeur
  Salaris: €2000 tot €4500
  Opleiding: HBO, WO
  Baankans: Goed

  Baankans

  Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep staalconstructeur. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je staalconstructeur wordt.
  Bouwfysicus
  Salaris: €2050 tot €3550
  Opleiding: HBO, WO
  Baankans: Goed

  Baankans

  Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep bouwfysicus. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je bouwfysicus wordt.
  Waterbouwkundig Ingenieur
  Salaris: €2500 tot €4000
  Opleiding: HBO, WO
  Baankans: Goed

  Baankans

  Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep waterbouwkundig ingenieur. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je waterbouwkundig ingenieur wordt.
  Au pair
  Salaris: €200 tot €1000
  Opleiding: Geen
  Baankans: Goed

  Baankans

  Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep au pair. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je au pair wordt.
  Helpende
  Salaris: €1400 tot €2600
  Opleiding: MBO
  Baankans: Goed

  Baankans

  Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep helpende. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je helpende wordt.
  Verpleeghulp
  Salaris: €1579 tot €2180
  Opleiding: MBO
  Baankans: Goed

  Baankans

  Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep verpleeghulp. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je verpleeghulp wordt.
  Bejaardenverzorger
  Salaris: €1800 tot €2600
  Opleiding: Cursus / Bijscholing, MBO, HBO
  Baankans: Goed

  Baankans

  Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep bejaardenverzorger. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je bejaardenverzorger wordt.
  Mantelzorger
  Salaris: onbekend
  Opleiding: Geen
  Baankans: Goed

  Baankans

  Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep mantelzorger. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je mantelzorger wordt.
  per pagina

  Filter