Omscholen tot CNC operator met baangarantie en salaris!

Vind je het mooi om iets te maken? Hou je van games? Werk je precies en wil jij een baan met goede toekomst? Dan is een baan als CNC operator misschien wel iets voor jou.

Een CNC operator is een halve IT’er die met high-tech machines producten maakt, zoals bijvoorbeeld vliegtuigonderdelen of designmeubelen. Het is veelzijdig werk en een uitdaging! Je zit als CNC operator namelijk niet alleen achter een computer, maar je bent verantwoordelijk voor het hele productieproces. 

Je begint een productieopdracht met het bestuderen van het productontwerp. Je interpreteert de tekening en vertaalt dit naar de machine instellingen. Wanneer de instellingen gedaan en getest zijn begint het productieproces. Tijdens de productie controleer je de kwaliteit continue en je stelt waar nodig bij. Want jij levert topkwaliteit en maakt misschien zelfs een onderdeel van de auto van Max Verstappen!

Vind je dit interessant klinken en ben je bereid om in jezelf te investeren? Lees dan verder.

Wat verdient CNC operator?

Een CNC-operator kan goed verdienen. Als je goed werk levert kan je tot wel €3700,- per maand verdienen en daar komen nog toeslagen bovenop van gemiddeld 20% tot 30%.

Wanneer je de omscholing tot CNC-operator volgt ligt jouw startsalaris tussen €2150,- en €2450,- per maand plus toeslagen. Jij krijgt wel een gratis opleiding en hebt terwijl je deze volgt ook nog eens inkomsten! 

Wat zijn de eisen om te mogen omscholen tot CNC operator?

  1. je wilt in jezelf investeren 
  2. je wilt een baan met toekomst
  3. je werkt precies en grondig
  4. je hebt een goed ruimtelijk inzicht
  5. je kan met getallen werken
  6. je kan vooruit denken
  7. je wilt graag iets nieuws leren

 

Meer weten? 

Vraag meer informatie aan

Hoe werkt de omscholing tot CNC operator?

We beginnen met een kennismaking en testen of jij het in je hebt om CNC operator te worden. Waar we ook vooral naar kijken is jouw motivatie en inzet. Je krijgt namelijk een gratis opleiding van 8 weken en die geven we niet zomaar (en aan iedereen) weg…

Wat er na deze stap gebeurt is afhankelijk van jouw situatie. Vaak is de tweede stap de sollicitatieprocedure bij jouw nieuwe werkgever. Wanneer je bent aangenomen kan je aan de opleiding beginnen en krijg je salaris vanaf het begin. Mocht je nu een uitkering hebben kan je deze vaak behouden.

Gelijk solliciteren?

Solliciteer direct

 


Terug naar het overzicht