Omscholen tot Web Developer met baangarantie en salaris!

Zou jij iets willen maken wat nog niet bestaat? Ben jij altijd geïnteresseerd in de nieuwste technieken? Denk jij in oplossingen en wil jij een baan met goede toekomst? Dan is werken als Web Developer mogelijk wel iets voor jou.

Een Web Developer maakt “vanuit het niets” websites en applicaties met verschillende technieken, programmeertalen en/of digitale bouwstenen. Een Web Developer bedenkt hoe hij of zij iets kan bouwen dat waardevol is voor degenen die het product gebruiken. 

Het werk van een Developer is veelzijdig en uitdagend! Je bedenkt niet alleen de technische oplossing, maar je bouwt hem ook. Dit doe je zowel zelfstandig als met je collega’s, die verschillende andere disciplines hebben.

Jouw werkdag als Web developer

Je begint jouw dag met de check-in met jouw team. Tijdens de check-in vertellen jij en je collega’s elkaar wat je die dag van plan bent te doen. Zo ben je betrokken bij elkaar en kan je gelijk hulp vragen bij zaken waar je je collega’s voor nodig hebt. 

Na de check-in ga je samen met jouw Teamlead en de Front-end developer kijken naar de feature waar jij op dit moment mee bezig bent. Jullie tekenen op een whiteboard de schematische werking van jouw feature. Terwijl je uitlegt waar je tegen aanloopt zie je ineens zelf de oplossing. Je overlegt deze met je collega’s en je krijgt hun support en advies.

Hierna ga je de code schrijven die je net hebt besproken. Je zet je koptelefoon op en duikt er volledig in. Het is nog een aardig gepuzzel, maar anderhalf uur later heb je het klaar staan. Kort daarna checkt jouw Teamlead de code, het staat goed en de feature kan worden gelanceerd. Je voelt voelt trots en voldoening… tijd voor een lekkere lunch!

Wat verdient een Developer?

Het salaris van een Developer is goed! Een Senior developer kan tot wel €7000,- per maand verdienen. Maar dat krijg je niet zomaar en ook niet gelijk. Het salaris van een junior Developer begint meestal rond de €2500,- per maand, afhankelijk van ervaring en kunde. 

Wanneer je de omscholing tot Developer volgt ligt jouw salaris ongeveer tussen €2500,- en €3000,- per maand. Dit is afhankelijk jouw werkgever, van jouw eerdere ervaring, jouw potentie én motivatie. Hoe sneller jij productief kan zijn, hoe beter jouw salaris.

 

Hoe werkt de omscholing tot Web Developer?

Deze omscholing tot Web Developer betreft een uniek JavaScript Developer Traineeship met salaris. Via dit speciale programma vonden al 600 mensen een baan als Junior Developer.

Het JavaScript Developer Traineeship begint met 8 weken intensieve training. Tijdens deze 8 weken training leer je de basis webtechnieken, zoals HTML, CSS en JavaScript. Maar ook databases en verschillende frameworks en tools. Nadat je deze intensieve training hebt doorlopen kan je als junior developer aan de slag bij jouw nieuwe werkgever. Zowel de training als je nieuwe baan zijn fulltime. Terwijl je aan het werk bent word je gecoacht en blijf je doorleren zodat jij je binnen een jaar ontwikkelt tot volwaardig Web Developer.

Je begint met een mini-assessment om te bepalen of je de basis competenties hebt om Web Developer te worden. Zou ja, dan kunnen we een videocall inplannen om kennis te maken. Als hierna het licht op groen staat word je voorgesteld aan een potentiële werkgever. Je wordt geholpen met de sollicitatie en wanneer je bent aangenomen mag jij starten met het Javascript Developer Traineeship!

inschrijving-tijdelijk-gesloten.jpg 

 

Schrijf je in voor de Gratis online infosessie omscholing naar de IT!

Via het omschoolprogramma Pathways kan jij kennismaken met alle verschillende gebieden binnen de IT. Je kan erachter komen wat echt bij jou past en je leert in een korte tijd heel veel over de IT. En... dit programma is ook nog eens het assessment voor verschillende omscholingen met baangarantie en/of salaris! 

Meer weten? 

Meld je aan voor de gratis online introsessie »

Voor wie is het JavaScript Developer Traineeship?

Dit JavaScript Developer Traineeship is voor iedereen die het mooi vindt om nieuwe dingen te maken en interesse heeft in IT. Dat is inderdaad een heel brede groep! 

Veel mensen ontdekken pas op latere leeftijd dat ze technologie eigenlijk gewoon gaaf vinden. Ze komen erachter dat ze graag iets willen maken dat zinvol is en vinden het mooi om te puzzelen. Als je het leuk vindt om ergens diep in te duiken en naar oplossingen te zoeken is werken als Web Developer waarschijnlijk wel iets voor jou. 

Je hoeft geen technische achtergrond of studie te hebben gevolgd. Misschien werk je nu in de horeca, sta je voor de klas of werk in de zorg... dat betekent niet dat jij het niet in je hebt om Web Developer te worden.

Wat heb je wel nodig om Web Developer te worden?

  • Je wilt in jezelf investeren
  • Je vindt het mooi om iets te maken
  • Je nieuwe technieken interessant
  • Je hebt geduld en kan een langere tijd naar een oplossing zoeken
  • Je kan logisch redeneren 
  • Je wil graag iets nieuws leren
  • Je bent creatief en denkt in oplossingen

 

inschrijving-tijdelijk-gesloten.jpg 

Schrijf je in voor de Gratis online infosessie omscholing naar de IT!

Via het omschoolprogramma Pathways kan jij kennismaken met alle verschillende gebieden binnen de IT. Je kan erachter komen wat echt bij jou past en je leert in een korte tijd heel veel over de IT. En... dit programma is ook nog eens het assessment voor verschillende omscholingen met baangarantie en/of salaris! 

Meer weten? 

Meld je aan voor de gratis online introsessie »

Andere omschoolopties

Lijkt werken in de IT of werken als Webdeveloper jou interessant? Dan is een baan als CNC-programmeur misschien wel iets voor je. Jouw werk betreft dan het programmeren van een CNC machine waarmee je fysieke high-tec producten en productonderdelen maakt. 

→ Omscholen tot CNC operator met baangarantie en salaris

 


Terug naar het overzicht