Opleidingen Onderzoeker Mycologie

Zou je graag Onderzoeker Mycologie willen worden? Of ben je al Onderzoeker Mycologie en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Onderzoeker Mycologie, samengesteld door onze opleidingspartner Springest. Als je hieronder een interessante opleiding, training of cursus hebt gevonden zal je doorklikken naar springest.nl.

 

De onderzoeker Mycologie moet eerst medicijnen studeren. Vervolgens specialiseert de onderzoeker Mycologie zich in Mycologie en zal eerst op deze afdeling lopen als Arts Assistent. Het is mogelijk dat de Arts Assistent Mycologie eerst meeloopt maar nog niet in opleiding is en later pas deel gaat nemen aan de opleiding in het ziekenhuis. Als de onderzoeker Mycologie dit heeft gedaan, is hij/zij klaar met studeren en in staat om als onderzoeker Mycologie aan de slag te gaan.

Opleidingen, cursussen en trainingen tot Onderzoeker Mycologie

Er zijn geen opleidingen Onderzoeker Mycologie aanwezig. Je kan wel verder kijken naar de opleidingen van de sector waar een Onderzoeker Mycologie in werkt

Bekijk alle opleidingen Gezondheidszorg & Farmacie