Restaurant Manager: Salaris, Opleiding, Taken & Vaardigheden

Restaurant Manager: Salaris, Opleiding, Taken & Vaardigheden

Dus je wilt misschien wel werken als Restaurant Manager? Je vindt hier alles wat je moet weten wanneer je Restaurant Manager wilt worden.

Informatie over omscholing, wat je gaat doen als Restaurant Manager, wat je gaat verdienen, wat je moet kunnen, nieuwe banen en omschoolvacatures.

Alles over het werken als Restaurant Manager


Vacatures Restaurant Manager

Nationale Beroepengids

Vacatures laden...


Wat is een Restaurant Manager?

 

Een Restaurant Manager zorgt voor de praktische uitvoering van een vastgesteld beleid. Hij zorgt ervoor dat alle werkzaamheden positief bijdragen aan de uitgangspunten van het bedrijf. Hij signaleert behoeften van gasten en medewerkers en maakt afspraken over doelen en ambities. Gasttevredenheid is hierbij heel erg belangrijk.

Een Restaurant Manager werkt vaak mee op de vloer. Hij zorgt ervoor dat de gasten optimaal kunnen genieten van hun bezoek aan een restaurant. De gast staat centraal, dus gastvrijheid is heel erg belangrijk.  De Restaurant Manager stuurt het bedienend personaal aan en motiveert hen. De Restaurant Manager zorgt tevens voor een efficiënte indeling van tafels, een prettige ontvangst van de gasten en het bedienen van de gasten. Hij heeft een goed overzicht, ziet waar dingen misgaan en probeert deze problemen op te lossen. De Restaurant Manager stemt alle werkzaamheden optimaal af met de keuken.

Een even zo belangrijke taak van de Restaurant Manager is het zorgen voor een hoge omzet. Door middel van gastvrijheid wordt geprobeerd de omzettargets te halen.

Ook kan de Restaurant Manager de taak krijgen voorraadaanvullingen te bestellen, de financiële administratie te verzorgen en mee te denken over wijzigingen op de menukaart. Bovendien denkt de Restaurant Manager na over speciale acties en promoties. Ook uit hij ideeën in vergaderingen met het managementteam.


Past het beroep Restaurant Manager bij jou?

Wil je een baan vinden die echt bij jou past? Bekijk actuele vacatures die passen bij jouw interesse, competenties en persoonlijkheid.

Bekijk jouw baansuggesties

Heb je wel eens gedacht aan?

Omscholen naar een beroep met baankansen?
Nationale Beroepengids

Vacatures laden...



Vacatures Restaurant Manager per stad

Vacatures Restaurant Manager Alkmaar

Vacatures Restaurant Manager Almelo

Vacatures Restaurant Manager Almere

Vacatures Restaurant Manager Alphen aan den Rijn

Vacatures Restaurant Manager Amersfoort

Vacatures Restaurant Manager Amstelveen

Vacatures Restaurant Manager Amsterdam

Vacatures Restaurant Manager Apeldoorn

Vacatures Restaurant Manager Arnhem

Vacatures Restaurant Manager Assen

Vacatures Restaurant Manager Bergen op Zoom

Vacatures Restaurant Manager Breda

Vacatures Restaurant Manager Capelle aan den IJssel

Vacatures Restaurant Manager Delft

Vacatures Restaurant Manager Den Bosch

Vacatures Restaurant Manager Den Haag

Vacatures Restaurant Manager Den Helder

Vacatures Restaurant Manager Deventer

Vacatures Restaurant Manager Doetinchem

Vacatures Restaurant Manager Dordrecht

Vacatures Restaurant Manager Ede

Vacatures Restaurant Manager Eindhoven

Vacatures Restaurant Manager Emmen

Vacatures Restaurant Manager Enschede

Vacatures Restaurant Manager Gouda

Vacatures Restaurant Manager Groningen

Vacatures Restaurant Manager Haarlem

Vacatures Restaurant Manager Haarlemmermeer

Vacatures Restaurant Manager Heerlen

Vacatures Restaurant Manager Helmond

Vacatures Restaurant Manager Hengelo

Vacatures Restaurant Manager Hilversum

Vacatures Restaurant Manager Hoogeveen

Vacatures Restaurant Manager Hoorn

Vacatures Restaurant Manager Katwijk

Vacatures Restaurant Manager Leeuwarden

Vacatures Restaurant Manager Leiden

Vacatures Restaurant Manager Lelystad

Vacatures Restaurant Manager Maastricht

Vacatures Restaurant Manager Middelburg

Vacatures Restaurant Manager Nieuwegein

Vacatures Restaurant Manager Nijmegen

Vacatures Restaurant Manager Oss

Vacatures Restaurant Manager Purmerend

Vacatures Restaurant Manager Roermond

Vacatures Restaurant Manager Roosendaal

Vacatures Restaurant Manager Rotterdam

Vacatures Restaurant Manager Schiedam

Vacatures Restaurant Manager Spijkenisse

Vacatures Restaurant Manager Terneuzen

Vacatures Restaurant Manager Tilburg

Vacatures Restaurant Manager Utrecht

Vacatures Restaurant Manager Veenendaal

Vacatures Restaurant Manager Venlo

Vacatures Restaurant Manager Vlaardingen

Vacatures Restaurant Manager Westland

Vacatures Restaurant Manager Zaanstad

Vacatures Restaurant Manager Zeist

Vacatures Restaurant Manager Zoetermeer

Vacatures Restaurant Manager Zwolle

Meer steden Minder steden

Salarisschaal Restaurant Manager

Bovenstaande bedragen zijn bruto maandsalarissen.

Wat verdient een Restaurant Manager?

Een Restaurant Manager kan rekenen op zo’n €2200,- tot €3400,- bruto per maand. Dit bedrag hangt af van de precieze functie van de Restaurant Manager, evenals zijn ervaring, opleiding en leeftijd.

Verder gelden de secundaire arbeidsvoorwaarden die zijn opgenomen in de cao van de Horeca. Zo krijgt de Restaurant Manager een vakantietoeslag van 8% en 25 vakantiedagen per jaar. Soms krijgt de Restaurant Manager ook een auto van de zaak.


Meer weten over het salaris Restaurant Manager

Salaris aankomend Restaurant Manager Salaris junior Restaurant Manager Wat is het salaris van een medior Restaurant Manager? Welk salaris krijgt een senior Restaurant Manager?


Hoe word je een Restaurant Manager? 

 

Om aan de slag te kunnen als Restaurant Manager wordt gevraagd naar een diploma van een  MBO Horeca-opleiding.  Zo zijn er de opleidingen Leidinggevend Gastheer/gastvrouw en Horecaondernemer/-manager op MBO-niveau 4. Deze opleidingen richten zich zowel op horecavaardigheden als managementvaardigheden. Er wordt veel aandacht geschonken aan het opdoen van praktijkervaring door middel van stages.

Vaak vragen werkgevers om enkele jaren relevante werkervaring.

Opleidingen Restaurant Manager

MBO Manager/Ondernemer Horeca (niveau 4)
Als Manager/Ondernemer Horeca werk je als eigenaar of bedrijfsleider van bijvoorbeeld een hotel, restaurant of café. Dit kan een zelfstandig bedrijf zijn of onderdeel van een keten. Je bent verantwoordelijk …
MBO Manager/Ondernemer Horeca (niveau 4)
MBO Beroepsopleiding Manager/Ondernemer Horeca (niveau 4)
Als manager/ondernemer horeca werk je als eigenaar of bedrijfsleider van bijvoorbeeld een hotel, restaurant of café. Dit kan een zelfstandig bedrijf zijn of onderdeel van een keten. Je bent verantwoordelijk …
MBO Beroepsopleiding Manager/Ondernemer Horeca (niveau 4)
MBO Beroepsopleiding Manager/Ondernemer Horeca (niveau 4)
Als manager/ondernemer horeca werk je als eigenaar of bedrijfsleider van bijvoorbeeld een hotel, restaurant of café. Dit kan een zelfstandig bedrijf zijn of onderdeel van een keten. Je bent verantwoordelijk …
MBO Beroepsopleiding Manager/Ondernemer Horeca (niveau 4)
MBO Beroepsopleiding Manager/Ondernemer Horeca (niveau 4)
Als manager/ondernemer horeca werk je als eigenaar of bedrijfsleider van bijvoorbeeld een hotel, restaurant of café. Dit kan een zelfstandig bedrijf zijn of onderdeel van een keten. Je bent verantwoordelijk …
MBO Beroepsopleiding Manager/Ondernemer Horeca (niveau 4)
MBO Beroepsopleiding Manager/Ondernemer Horeca (niveau 4)
Als manager/ondernemer horeca werk je als eigenaar of bedrijfsleider van bijvoorbeeld een hotel, restaurant of café. Dit kan een zelfstandig bedrijf zijn of onderdeel van een keten. Je bent verantwoordelijk …
MBO Beroepsopleiding Manager/Ondernemer Horeca (niveau 4)



Omscholen tot Restaurant Manager

Je kan op verschillende manieren omscholen tot Restaurant Manager. Zelfstandig of georganiseerd.

Op dit moment zijn er geen omschoolvacatures voor Restaurant Manager

Zelfstandig omscholen of doorgroeien tot Restaurant Manager

Als je Restaurant Manager wilt worden vanuit een bestaande baan, dus je wilt omscholen of doorgroeien naar Restaurant Manager zijn de volgende zaken belangrijk:

Interesse en Motivatie Restaurant Manager

Om je werk goed te kunnen doen moet je het leuk vinden. Je moet jouw beroep inhoudelijk interessant vinden en het moet bij jouw motivatie passen.

Wat doet een Restaurant Manager?

Ga naar de omschoolwijzer


Competenties Restaurant Manager

Een Restaurant Manager heeft de volgende competenties nodig om zijn of haar beroep goed te kunnen uitoefenen.

Anticiperen
Anticiperen

Steekwoorden: analytisch vermogen, initiatief ontplooien, inzicht in omgeving, inlevingsvermogen

Omschrijving

Deze personen lopen vaak voorop en herkennen situaties. Ze weten vervolgens hoe ze deze het beste kunnen aanpakken. Deze personen leggen verbanden tussen verleden, heden en proberen hier in de toekomst op in te spelen.

Sterke punten
Deze personen hebben over het algemeen een sterk ontwikkeld analytisch vermogen. Ze leggen verbanden en scheiden hoofd- en bijzaken. Daarnaast nemen deze personen vaak initiatief en proberen ze zich in te leven in de situatie en andere personen.

Zwakke punten
Doordat deze personen veel van te voren weren, kan ze voorspelbaar overkomen. Door sommige mensen wordt dit als saai ervaren. Verder kan deze competentie de creativiteit beperken. Doordat veel zaken van tevoren vast liggen, is er minder ruimte voor creatieve oplossingen.

Besluitvaardigheid
Besluitvaardigheid

Steekwoorden: beslissingen, argumenten, overtuigen, durf

Omschrijving

Deze personen durven beslissingen te nemen. Dit doen ze bijvoorbeeld door een bepaalde actie uit te voeren of een regel in te stellen. Deze besluitvaardige personen stellen hun beslissingen niet uit tot ze alle informatie hebben, zij proberen zo snel mogelijk de knoop door te maken. Bij eventuele consequenties kan hij terugkomen op de beslissing en een andere keuze maken. De persoon weet de beslissingen op een goede manier te onderbouwen.

Sterke punten
Deze personen weten anderen te overtuigen van hun besluit, ze gebruiken hierbij verschillende argumenten die passen bij hun standpunt. Voor het nemen van besluiten is lef nodig, hierover beschikt deze besluitvaardige persoon dan ook.

Zwakke punten
Aan het nemen van beslissingen zitten risico’s en deze risico’s kunnen gevolgen hebben. Op het moment dat deze persoon te snel teveel beslissingen neemt, kan hij roekeloos worden en zijn oog voor het resultaat verliezen. Het is dan ook van belang dat deze persoon op het juiste moment de juiste beslissing neemt en goed nadenkt over de voor- en nadelen ervan.

Inzicht in omgeving
Inzicht in omgeving

Steekwoorden: luisteren, doelstellingen, motiveren, zelfontwikkeling, resultaatgericht

Omschrijving

Deze personen zijn op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen de organisatie en proberen hun kennis in te zetten waar dat mogelijk is.

Sterke punten
Mensen die inzicht hebben in de omgeving kunnen weloverwogen beslissingen nemen. Ze zijn resultaatgericht en maken beslissingen die helpen het doel te bereiken. Ze ontwikkelen zichtzelf en kunnen anderen motiveren zich ook te ontwikkelen. 

Zwakke punten
Soms hebben mensen zoveel informatie over hun omgeving, dat ze moeite hebben hoofd- en bijzaken te scheiden. Ze kunnen zich dan verliezen in details en geen heldere beslissingen nemen.  

Klantgerichtheid
Klantgerichtheid

Steekwoorden: servicegericht, relatiegericht, luisteren, begripvol, helpend

Omschrijving

Mensen die beschikken over deze competentie kunnen goed inspelen op de verwachtingen en behoeften van klanten. Dit kunnen zowel uitgesproken als onuitgesproken behoeften zijn. Dit is dan ook aan deze persoon om dit uit te zoeken. Zij voelen zich betrokken bij de klant en zetten zich vaak voor 100% in voor deze klant. Tevens toont deze persoon respect naar de klant. Een bekend spreekwoord wat past bij deze competentie is ‘De klant is koning’. Verder weet deze persoon de verschillende groepen klanten en hun behoeften te onderscheiden.

Sterke punten
Een sterk punt van deze klantgerichte persoon is de betrokkenheid. Deze mensen zullen altijd actief op zoek gaan naar datgene wat de klant wilt hebben. Ze hebben inlevingsvermogen en kunnen goed luisteren. Daarnaast kunnen deze mensen meestal goed overtuigen.

Zwakke punten
Sommige klantgerichte mensen verliezen het resultaat uit het oog. Ze zijn zo gefocust op de klant, dat het resultaat wordt vergeten. Ook te veel willen kan een valkuil zijn voor deze mensen, ze willen dan zo graag helpen dat ze zich opdringen bij klanten. Of er zijn meerdere klanten en deze moeten lang wachten voordat ze geholpen worden.

Leiderschap
Leiderschap

Steekwoorden: delegeren, luisteren, overtuigen, taken verdelen

Omschrijving

Deze mensen kunnen individuen en groepen aansturen. De leiders maken een goede balans tussen delegeren en bijvoorbeeld regels opleggen. Deze personen leggen anderen uit wat er van hen wordt verwacht. Op die manier kunnen zij een project sturen. Daarbij kunnen leiders de verantwoordelijkheden bij anderen neerleggen.

Sterke punten
Een goede leider kan luisteren, iemand opfleuren, maar ook overtuigen. De leider maakt beslissingen en probeert ervoor iedereen het beste uit te halen. Een goede leider laat dingen los, maar probeert ook overzicht te houden. Ook kan een goede leider anderen inspireren en motiveren om gezamenlijk een doel te bereiken. Hij neemt hierbij het resultaat als uitgangspunt.

Zwakke punten
Sommige leiders willen teveel zelf doen, hierdoor krijgen werknemers niet de kans om zich te ontwikkelen. Ook kan dit voor frustratie en stress zorgen. Ook kunnen leiders het resultaat zo voorop stellen dat de omgeving wegvalt. 

Overtuigen
Overtuigen

Steekwoorden: aanzetten tot actie, luisteren, sensitiviteit, resultaatgericht

Omschrijving

Deze mensen weten op een bepaalde manier anderen te overtuigen van hun opvattingen. Zij gebruiken hiervoor argumenten, maar kunnen ook emoties gebruiken om hun verhaal kracht bij te zetten. Zij proberen hiermee anderen bijvoorbeeld aan te zetten tot actie. Overtuigers houden rekening met hun eigen belangen en dat van een ander.

Sterke punten
Overtuigers kunnen over het algemeen duidelijk en helder communiceren. Zij hebben van te voren bedacht wat ze willen vertellen en hoe ze de anderen willen overtuigen. Ze hebben een bepaalde structuur in het verhaal. Om mensen te overtuigen, luisteren deze personen ook goed. Zij proberen achterliggende opvattingen te achterhalen en baseren hierop hun argumenten. Deze mensen hebben vaak een goede balans tussen argumenten met feiten en argumenten met emotie.

Zwakke punten
Sommige overtuigers willen zo graag anderen overtuigen van hun gelijk, dat ze zich opdringen. Hierdoor wordt er een bepaalde weerstand opgebouwd, waardoor de boodschap niet meer overkomt op het publiek. Daarnaast zijn er overtuigers die teveel gebruik maken van zogenaamde drogredenen, zij voeren argumenten aan die niet feitelijk juist zijn. Dit verpakken zij in een mooi verhaal en proberen op die manier anderen te overtuigen.

Plannen en organiseren
Plannen en organiseren

Steekwoorden: structureel, kritisch, resultaat- en taakgericht, prioriteiten

Omschrijving

Voordat deze mensen beginnen aan de uitvoer van een bepaalde taak, hebben zij een goede werkplanning gemaakt. De complete opdracht staat structureel uitgewerkt in een plan van aanpak. Hierbij gebruiken deze mensen het doel van de opdracht als uitgangspunt, vervolgens hangen zij hier de verschillende taken aan op plus de daarbij behorende prioriteiten.

Sterke punten
Deze mensen werken structureel en kunnen hoofd- en bijzaken goed van elkaar scheiden. Deze mensen zijn zowel resultaat- als taakgericht. Prioriteiten worden hierbij scherp in de gaten gehouden. Deze mensen zijn dan ook vaak kritisch en kijken afzonderlijk naar de verschillende deeltaken.

Zwakke punten
Mensen die teveel plannen en organiseren verliezen soms hun spontaniteit, hierdoor kan ook de creativiteit achteruit gaan. Het kan voor deze mensen moeilijk zijn om hun eigen ideeën los te laten en ook anderen input te laten geven. Daarnaast kunnen sommige mensen die van plannen en organiseren houden niet goed tegen verandering. Zij laten zich dan nog weleens van de wijs brengen. 

Resultaatgerichtheid
Resultaatgerichtheid

Steekwoorden: doorzetters, zorgvuldig, eigenwijs, ambitieus

Omschrijving

Bij deze mensen staat het resultaat centraal. Zij spannen zich in om dit resultaat te behalen. Zij laten zich niet van de wijs brengen door extra werk, tegenvallers of tijdsdruk. Onderweg weten ze problemen op te lossen en daarbij het resultaat voor ogen te houden.

Sterke punten
Deze mensen gaan net zo lang door totdat ze hun doel behaald hebben. Ze werken accuraat en zorgvuldig. Deze mensen hebben vaak ook veel discipline en doorzettingsvermogen, ze voelen zich goed wanneer het beoogde doel behaald is. Deze personen hebben een bepaalde mate van prestatiedrang, hierdoor kunnen ze zowel zichzelf als anderen goed motiveren.

Zwakke punten
De manier waarop deze mensen tot het resultaat komen is niet zo belangrijk. Hierdoor kunnen er wel fouten gemaakt worden. Andere mensen kunnen door deze persoon ook benadeeld worden. Deze resultaatgerichte mensen zijn teveel met het resultaat bezig, zodat ze hun omgeving vergeten. Maar ook bij henzelf kan de prestatiedrang leiden tot problemen. Zij willen zo graag presteren dat ze een verhoogd risico lopen op bijvoorbeeld een burn-out. 

Samenwerken
Samenwerken

Steekwoorden: samenwerken, resultaten, assertiviteit

Omschrijving

Goed samenwerken is bijdragen aan het samenwerkingsproces, de resultaten en de harmonie binnen een team. Deze personen willen niet alleen een goede bijdrage leveren aan de opdracht, maar ook aan de sfeer binnen het team. Onder deze competentie vallen verschillende aspecten: respect hebben voor andere groepsgenoten, elkaar helpen met taken en meedenken.

Sterke punten
Een sterk punt is dat deze personen vaak een goede mensenkennis hebben, zij kunnen anderen goed inschatten en houden daarbij het resultaat en de taken in het achterhoofd. Deze mensen zijn vaak assertief, zij houden hun persoonlijke doel en het doel van de ander goed in de gaten. Ook goed kunnen netwerken is te benoemen als sterk punt.

Zwakke punten
Mensen die teveel samenwerken, kunnen hun onafhankelijkheid verliezen. Ze vinden het moeilijk om nog alleen te werken, omdat ze altijd reactie/feedback krijgen van groepsgenoten. Ook zijn de relaties van deze mensen soms belangrijker dan de werkzaamheden. Het moet vooral gezellig zijn.

Vaardigheden Restaurant Manager

  • Prioriteiten stellen
  • Beslissingen nemen
  • Afwegen
  • Voorbereiden
  • Gestructureerd werken
  • Analytisch vermogen
  • Initiatief ontplooien
  • Inzicht in omgeving
  • Luisteren
  • Analyseren
  • Verbanden leggen
  • Vriendelijkheid
  • Respectvol
  • Dienstverlenendheid
  • Besluitvaardigheid
  • Delegeren
  • Motiveren
  • Luistervaardigheid
  • Resultaatgerichtheid
  • Argumentatiekracht
  • Doelgericht werken
  • Doorzettingsvermogen
  • Ambitie
  • Sensitiviteit
  • Harmonie creëren
  • Gezamenlijk resultaat bereiken
Bekijk meer Bekijk minder

Wat voor persoonlijkheid heeft een Restaurant Manager nodig? 

 

Persoonstypen die passen bij een Restaurant Manager zijn Baas en Waarnemer.

De Restaurant Manager geeft leiding aan het bedienend personeel. Hij heeft een sterke uitstraling en eist respect, maar heeft zelf ook respect voor het personeel. De Restaurant Manager werkt resultaatgericht en heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Ook dient de Restaurant Manager eigen ideeën aan te dragen om doelstellingen van het bedrijf te halen (Baas).

Bovendien houdt de Restaurant Manager onder alle omstandigheden het overzicht. Hij is analytisch en inzichtelijk. Hij ziet snel waar gasten behoefte aan hebben en speelt hierop in. De Restaurant Manager ziet waar de knelpunten zitten en meldt deze bij de directie. Aan de hand hiervan doet hij voorstellen voor een betere beleidsuitvoering (Waarnemer).


Eigenschappen Restaurant Manager

  • Overwicht
  • Gedrevenheid
  • Zelfverzekerdheid
  • Waarnemendheid
  • Gedetailleerdheid
  • Leergierigheid



Wat zijn de baankansen voor een Restaurant Manager?

 

Over het algemeen zijn er veel banen in de horeca. Toch zorgt de crisis er ook in deze sector voor dat er minder banen zijn dan vroeger.

Bij goed functioneren kan een Restaurant Manager steeds meer verantwoordelijkheden krijgen. Ook kan hij na jaren van ervaring bij steeds grotere en chiquere bedrijven aan de slag. Eventueel kan de Restaurant Manager een horecabedrijf overnemen of er zelf een opstarten. 

De actuele kans op werk voor een Restaurant Manager

Het beroep Restaurant Manager is onderdeel van de beroepsfamilie Managers restaurant. De kans op werk voor de beroepsfamilie Managers restaurant is in de huidige periode zeer goed

Huidige aantal vacatures

0

Baankans Restaurant Manager

logo uwv

Deze indicatie is gebaseerd op de spanningsindicator van het UWV. De kans op werk voor de afzonderlijke beroepen binnen deze beroepsfamilie kan verschillen


Doorgroei mogelijkheden Restaurant Manager

Het beroep Restaurant Manager is onderdeel van de beroepsfamilie Managers restaurant.


Waar werkt een Restaurant Manager?

 

Een Restaurant Manager kan aan de slag bij horecabedrijven als restaurants of hotels. Deze bedrijven streven naar winst en horen dus bij de profitsector. De grootte van het bedrijf verschilt en ook de verantwoordelijkheden verschillen per bedrijf.


Met wie werkt een Restaurant Manager samen? 

 

Een belangrijke taak van de Restaurant Manager is het aandragen van ideeën over de beleidsuitvoering bij de directie van het bedrijf.

De Restaurant Manager geeft leiding aan het bedienend personeel en de gastheer of gastvrouw. Hij stemt de werkzaamheden af met de keuken, dus hij komt ook in contact met het keukenpersoneel. Bovendien komt de Restaurant Manager in contact met de gasten, omdat hij vaak zelf op de vloer mee werkt.


  • Directie
  • Bedienend Personeel
  • Gastheer/gastvrouw
  • Gasten
  • Koks
Restaurant Manager

Verwante beroepen Restaurant Manager:

Manager
Salaris: €2800 tot €6500
Opleiding: Cursus / Bijscholing MBO HBO WO Postdoc MBA
Baankans: Onbekend

Baankans

Dus je wilt misschien wel werken als %1$s? Je vindt hier alles wat je moet weten wanneer je %1$s wilt worden. Informatie over omscholing, wat je gaat doen als %1$s, wat je gaat verdienen, wat je moet kunnen, nieuwe banen en omschoolvacatures.
Bedienend Medewerker
Salaris: €1785 tot €2400
Opleiding: Geen
Baankans: Zeer goed

Baankans

Dus je wilt misschien wel werken als %1$s? Je vindt hier alles wat je moet weten wanneer je %1$s wilt worden. Informatie over omscholing, wat je gaat doen als %1$s, wat je gaat verdienen, wat je moet kunnen, nieuwe banen en omschoolvacatures.
Leidinggevende Bediening
Salaris: €2200 tot €3000
Opleiding: MBO HBO
Baankans: Matig

Baankans

Dus je wilt misschien wel werken als %1$s? Je vindt hier alles wat je moet weten wanneer je %1$s wilt worden. Informatie over omscholing, wat je gaat doen als %1$s, wat je gaat verdienen, wat je moet kunnen, nieuwe banen en omschoolvacatures.
Horeca-assistent
Salaris: €1431 tot €1692
Opleiding: Geen MBO
Baankans: Onbekend

Baankans

Dus je wilt misschien wel werken als %1$s? Je vindt hier alles wat je moet weten wanneer je %1$s wilt worden. Informatie over omscholing, wat je gaat doen als %1$s, wat je gaat verdienen, wat je moet kunnen, nieuwe banen en omschoolvacatures.

Alles over het beroep Restaurant Manager in één oogopslag

Sector:

Beroepsgroep:

Persoonstype:

Netwerk:

  • Directie
  • Bedienend Personeel
  • Gastheer/gastvrouw
  • Gasten
  • Koks

Opleidingsniveau:

Salarisindicatie:

  • Van €2200 tot €3400

Baankans:

Aantal vacatures:

0

Aantal opleidingen:

Baankans

Huidige aantal vacatures

0



Zoek een ander beroep

Bekijk ook

Ga direct naar