U bevindt zich hier: Home » Beroepen » Criminaliteitsanalist » Boeken

Boeken Criminaliteitsanalist

Opleidingen en cursussen

Vind een cursus of training. In samenwerking met Springest

Boeken

Advertenties

Binnen de organisatie van het Openbaar Ministerie is het voor de Criminaliteitsanalist mogelijk om een vast contract te krijgen na een jaar, indien er plaats is en indien er voldoende arbeidskwaliteit is geleverd. Tevens zou er op den duur een hogere functie binnen het OM bekleed kunnen worden.

Buiten het OM zou de Criminaliteitsanalist werkzaam kunnen worden bij de Opsporings- of Inlichtingendiensten van de Overheid.

Buiten de overheid is het mogelijk dat de Criminaliteitsanalist zijn analytische kwaliteiten binnen de private sector aan zou kunnen grijpen. Hierbij valt te denken aan Multinationals of het MKB, maar ook de Journalistiek.

Er zijn een hoop verschillende manieren om je te verdiepen in het beroep Criminaliteitsanalist. Je kan een opleiding volgen, maar er zijn nog andere laagdrempelige manieren om aan die kennis te komen. Hieronder kan je diverse boeken, Ebooks of DVD's vinden waarmee je meer kan leren over de functie en de inhoud van het beroep Criminaliteitsanalist. Er zijn boeken voor de beginner of voor de Criminaliteitsanalist die verder wilt ontwikkelen binnen het vakgebied.