Opleidingen of training Arts verstandelijk gehandicapten Groningen

Zoek je een opleiding Arts verstandelijk gehandicapten in Groningen? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Arts verstandelijk gehandicapten die in de regio Groningen gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Groningen en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Arts verstandelijk gehandicapten Groningen

Zou je graag Arts verstandelijk gehandicapten willen worden? Of ben je al Arts verstandelijk gehandicapten en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Arts verstandelijk gehandicapten in Groningen, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Arts verstandelijk gehandicapten in Groningen

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Arts verstandelijk gehandicapten in Groningen aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Arts verstandelijk gehandicapten

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Arts verstandelijk gehandicapten

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Arts verstandelijk gehandicapten

Trainingen & cursussen Accuratesse
Accuratesse
Trainingen & cursussen Doorzettingsvermogen
Doorzettingsvermogen
Trainingen & cursussen Integriteit
Integriteit
Trainingen & cursussen Inzicht in omgeving
Inzicht in omgeving
Trainingen & cursussen Organiseren
Organiseren

Hoe word je een Arts verstandelijk gehandicapten? 

De opleiding tot dit nieuwe medische specialisme is gestart eind 2000 en is ondergebracht bij de huisartsopleiding van de Erasmus Universiteit in Rotterdam. De opleiding tot AVG komt overeen met die tot huisarts. Na de universitaire opleiding geneeskunde (WO) kan men kiezen om zich te specialiseren tot AVG. Evenals de opleiding tot Huisarts duurt dit 3 jaar. De opleiding bestaat uit een combinatie van leren en werken. Het eerste en derde jaar van de opleiding werkt de student AVG in dienst van een zorginstelling voor mensen met een verstandelijke handicap. Het tweede jaar bestaat uit stages in voor de AVG belangrijke aanverwante medische vakgebieden. Dan moet je denken aan stages in de klinische genetica, revalidatie, psychiatrie, zintuigstoornissen en epilepsie. 

Elke jaar worden er 10 tot 12 Artsen verstandelijk gehandicapten opgeleid. 


Filter