Opleidingen Chemisch en Fysisch Analist

Zou je graag Chemisch en Fysisch Analist willen worden? Of ben je al Chemisch en Fysisch Analist en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Chemisch en Fysisch Analist, samengesteld door onze opleidingspartner Springest. Als je hieronder een interessante opleiding, training of cursus hebt gevonden zal je doorklikken naar springest.nl.

Om als chemisch en fysisch analist op te treden moet er een MLO opleiding klinische chemie gevolgd worden. Deze duurt 4 jaar in totaal en is een HBO opleiding. Het is een opleiding met veel exacte vakken zoals Biologie, Scheikunde, Chemie etc. Een moeizame studie voor mensen die niet lang in de boeken kunnen blijven. Belangrijk is wel dat veel mensen worden gevraagd pas als ze enige ervaring opgedaan hebben.

De 1 beste opleidingen voor een Chemisch en Fysisch Analist:

FT-IR spectrometrie

Laboratoriumtechniek | Open inschrijving |€ 1985.00 |Niveau: MBO | Max. deelnemers: 15 | Totale lesduur: 3

FT-IR spectrometrie Wil je uitgebreid kennismaken met de Mid Infra Rood (MIR)-spectrometrie? In 3 dagen tijd leer je de theorie en principes van spectruminterpretatie. Je doet meteen ervaring op tijdens veelzijdige praktijkoefeningen met diverse samplingaccessoires. Doelgroep Je bent fysisch-chemisch analist en je wilt meer leren over de achtergrond van FT-IR. Ook wil je beter begrijpen …