Opleidingen of training Incassomedewerker Amsterdam

Zoek je een opleiding Incassomedewerker in Amsterdam? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Incassomedewerker die in de regio Amsterdam gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Amsterdam en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Incassomedewerker Amsterdam

Zou je graag Incassomedewerker willen worden? Of ben je al Incassomedewerker en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Incassomedewerker in Amsterdam, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Incassomedewerker in Amsterdam

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Incassomedewerker in Amsterdam aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Incassomedewerker

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Incassomedewerker

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Incassomedewerker

Trainingen & cursussen Accuratesse
Accuratesse
Trainingen & cursussen Inzicht in omgeving
Inzicht in omgeving
Trainingen & cursussen Onderhandelen
Onderhandelen
Trainingen & cursussen Resultaatgerichtheid
Resultaatgerichtheid
Trainingen & cursussen Uitdrukkingsvaardigheid
Uitdrukkingsvaardigheid

Hoe word je een Incassomedewerker? 

Om Incassomedewerker te worden moet je minimaal een MBO niveau 4 opleiding hebben afgerond en verstand hebben van incassowerkzaamheden en vaak ook van hypotheken. Ook kan je met een HBO diploma aan de slag als Incassomedewerker.

De opleidingen zullen vrijwel altijd in juridische richting zijn. Tijdens deze opleidingen zal er veel aandacht worden besteed aan de juridische kanten van het vak maar zal er ook gekeken worden naar bijvoorbeeld de werking van hypotheken. Tijdens je werk zal er vooral worden besproken hoe je het best om kan gaan met klanten en wat goede oplossingen zijn.


Filter