Opleidingen of training Instrumentmaker Maastricht

Zoek je een opleiding Instrumentmaker in Maastricht? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Instrumentmaker die in de regio Maastricht gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Maastricht en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Instrumentmaker Maastricht

Zou je graag Instrumentmaker willen worden? Of ben je al Instrumentmaker en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Instrumentmaker in Maastricht, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Instrumentmaker in Maastricht

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Instrumentmaker in Maastricht aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Instrumentmaker

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Instrumentmaker

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Instrumentmaker

Trainingen & cursussen Analytisch
Analytisch
Trainingen & cursussen Conceptueel denken
Conceptueel denken
Trainingen & cursussen Doorzettingsvermogen
Doorzettingsvermogen
Trainingen & cursussen Innovatief
Innovatief
Trainingen & cursussen Omgaan met details
Omgaan met details

Hoe word je een Instrumentmaker? 

Een Instrumentmaker heeft een MBO of HBO opleiding gedaan, zoals: MBO Werktuigbouwkunde, MBO Fijnmechanische Techniek of MBO Research Instrumentmaker (richtingen: glas, laser, metaal of optiek). Of hij heeft een meer gespecialiseerde opleiding gevolgd zoals HBO Orthopedische Technologie. Er bestaat ook een speciale instrumentmakersschool.


Filter