Opleidingen Jager

Zou je graag Jager willen worden? Of ben je al Jager en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Jager, samengesteld door onze opleidingspartner Springest. Als je hieronder een interessante opleiding, training of cursus hebt gevonden zal je doorklikken naar springest.nl.

De 1 beste opleidingen voor een Jager:

Seminar ondervoeding; een interdisciplinair probleem?

Seminar ondervoeding; een interdisciplinair probleem?

Uitgebreid Inhoud Tijdens dit seminar krijgt u op praktische wijze handvatten aangereikt voor het beoordelen van de voedingstoestand en de interpretatie van de PG-SGA bij uw patiënten. Daarnaast krijgt u handvatten om de PG-SGA te implementeren binnen uw zorgsetting en …

  • Onderwerp opleiding Jager
  • Lesmethode Klassikaal
  • Prijs € 75,00
  • Duur 1 dag
per pagina

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Jager

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Jager

Trainingen & cursussen Aanpassingsvermogen
Aanpassingsvermogen
Trainingen & cursussen Anticiperen
Anticiperen
Trainingen & cursussen Besluitvaardigheid
Besluitvaardigheid
Trainingen & cursussen Durf
Durf
Trainingen & cursussen Inzicht in omgeving
Inzicht in omgeving

Hoe word je een Jager? 

Om Jager te kunnen worden moet je een speciale opleiding volgen. De Stichting Jachtopleidingen Nederland geeft deze opleiding al 35 jaar lang. De opleiding bestaat uit de cursussen Jacht en Faunabeheer en Wildhygiëne.

Om uiteindelijk te mogen jagen dien je een jachtakte aan te vragen. Hiervoor moet je aan enkele eisen voldoen. Deze zijn  te vinden bij het Overheidsloket.