Denk jij aan omscholing naar de ICT?

Ben jij altijd geïnteresseerd in de nieuwste technieken? Denk jij in oplossingen en wil jij een baan met goede toekomst? Dan is werken in de IT misschien wel iets voor jou.

Binnen de IT zijn er talloze mogelijkheden. Zo zijn er 181 IT-beroepen en tientallen opleiders die je kunnen helpen met omscholing. Maar welk beroep past het best bij jouw ambities, talenten en wensen?

Stichting Techgrounds is jouw Springplank naar IT!

Met het IT-oriëntatieprogramma Pathways werkt Techgrounds samen met de Nederlandse IT-opleiders om jou een zo totaal en helder mogelijk beeld te geven van IT én omscholen naar IT.

  • Ontdek welk vakgebied echt bij jou past en leer in korte tijd heel veel over IT.
  • Maak kennis met alle verschillende beroepen, vaardigheden en opleidingen.
  • Maak kennis met IT-experts, omgeschoolden én de verschillende IT-opleiders.

 

Na afloop van Pathways weet je of IT iets voor jou is, welk beroep bij jouw talenten en ambities past en heb je een goed beeld van wat je nodig hebt om je om te scholen naar een baan in de IT.

Meld je nu aan voor de Gratis Online Infosessie.

Als je Pathways wil doen, maar er nog vragen of onduidelijkheden zijn, kun je deelnemen aan een gratis online infosessie. Onze oriëntatiecoaches beantwoorden al je vragen. Bijvoorbeeld over welke Pathways het best bij je past, de verschillende betalingsmogelijkheden en alle andere eventuele vragen die je kunt verzinnen.

Meld je aan voor de gratis online informatie sessie »

 

 


Terug naar het overzicht