Kan jij omscholen naar de IT met baangarantie en salaris?

Ben jij altijd geïnteresseerd in de nieuwste technieken? Denk jij in oplossingen en wil jij een baan met goede toekomst? Dan is werken in de IT misschien wel iets voor jou.

Binnen de IT zijn er veel verschillende mogelijkheden. Zo maakt Web Developer “vanuit het niets” websites en applicaties met verschillende technieken, programmeertalen en/of digitale bouwstenen. En wanneer je als Tech Support werkt help je mensen gebruik maken van deze technieken of producten. 

Maar er zijn nog veel meer kansrijke beroepen in de IT, zoals Cloud Developer, Agile Tester, UX designer, of Cyber Security Specialist. Allemaal goedverdienende beroepen met een goede toekomst! Maar wat past nou bij jou? En welke mogelijkheden bestaan er? Zoals omscholen met baangarantie, of met salaris, enzovoort...

Schrijf je in voor de Gratis online infosessie!

Via het omschoolprogramma Pathways kan jij kennismaken met alle verschillende gebieden binnen de IT. Je kan erachter komen wat echt bij jou past en je leert in een korte tijd heel veel over de IT. En... dit programma is ook nog eens het assessment voor verschillende omscholingen met baangarantie en/of salaris! 

Klink dit interessant? Schrijf je gelijk in voor één van de gratis online infosessies!

Meld je gelijk aan »

Hoe werkt Pathways? 

Het Pathways programma kan je volledig online volgen in je eigen tijd in jouw eigen tempo. Er bestaat ook een begeleide variant van 12 dagen, aan jouw de keus wat het beste bij jou past. Je kunt jouw STAP budget gebruiken om deze unieke IT training te volgen. Nadat je deze training hebt gevolgd heb je al veel geleerd over de IT en weet je wat er bij je past. Dit biedt je een goede basis voor jouw overstap naar de IT en ook nog eens vele omschooltrajecten met baangarantie en salaris!

Meld je nu aan voor de gratis online infosessie en zet jouw eerste stap van jouw omscholing naar de IT!

Schrijf je in voor de gratis online sessie »


Terug naar het overzicht