Opleidingen Parketsecretaris

Zou je graag Parketsecretaris willen worden? Of ben je al Parketsecretaris en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Parketsecretaris, samengesteld door onze opleidingspartner Springest. Als je hieronder een interessante opleiding, training of cursus hebt gevonden zal je doorklikken naar springest.nl.

Om Parketsecretaris te worden is het vereist dat je een studie Rechtsgeleerdheid (WO) hebt afgerond met bij voorkeur strafrecht als richting van je Master. Vaak volg je hierna dan nog een interne opleiding om uiteindelijk als Parketsecretaris aan de slag te kunnen gaan bij het Openbaar Ministerie. 

De 1 beste opleidingen voor een Parketsecretaris:

Strafrecht Thuisstudie

Strafrecht | Thuisstudie |€ 494.00 | Max. deelnemers: 99 | Totale lesduur: 2

Wat mag wel en wat mag niet in Nederland? Volg de cursus Strafrecht op HBO-niveauIn het Wetboek van Strafrecht staat wat er mag in Nederland en wat er verboden is. Maar wat is de rol van vonnissen? Van de parketsecretaris bij het Openbaar Ministerie? Leer de ins en outs van het strafrecht kennen.De tien geschreven …