Opleidingen of training Persoonsbeveiliger Groningen

Zoek je een opleiding Persoonsbeveiliger in Groningen? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Persoonsbeveiliger die in de regio Groningen gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Groningen en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Persoonsbeveiliger Groningen

Zou je graag Persoonsbeveiliger willen worden? Of ben je al Persoonsbeveiliger en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Persoonsbeveiliger in Groningen, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Persoonsbeveiliger in Groningen

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Persoonsbeveiliger in Groningen aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Persoonsbeveiliger

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Persoonsbeveiliger

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Persoonsbeveiliger

Trainingen & cursussen Creativiteit
Creativiteit
Trainingen & cursussen Discipline
Discipline
Trainingen & cursussen Flexibiliteit
Flexibiliteit
Trainingen & cursussen Integriteit
Integriteit
Trainingen & cursussen Stressbestendigheid
Stressbestendigheid

Hoe word je een Persoonsbeveiliger? 

De Persoonsbeveiliger kan bij de politie intern doorstromen. Hij moet eerst gekwalificeerd zijn als minimaal agent (niveau 3) voordat er gesolliciteerd kan worden naar een functie als Persoonsbeveiliger. Van buiten de politie kan ook gesolliciteerd worden. In dat geval dien je in het bezit te zijn van minimaal een Mavo D, HAVO of een MBO niveau-3 diploma met vijf jaar werkervaring.

Als instromer dien je eerst een eenjarige fulltime opleiding aan de politieacademie te volgen, waarin je delen van de opleiding tot hoofdagent krijgt.

Als instromer van binnen de politie of na succesvolle afronding van het eerste jaar begin je in het tweede jaar aan de opleiding tot Persoonsbeveiliger. Tijdens deze opleiding leer je procedures, zwemmen, zelfverdediging, etiquette, schieten en EHBO. Daarnaast krijg je gesimuleerde aanslagen en beveiligingsoefeningen in steden. Na deze opleiding loopt de Persoonsbeveiliger drie maanden stage. Na deze stage kan de Persoonsbeveiliger aan het gewone werk beginnen.


Filter