Verpleeghulp: Salaris, Opleiding, Taken & Vaardigheden

Verpleeghulp: Salaris, Opleiding, Taken & Vaardigheden

Dus je wilt misschien wel werken als Verpleeghulp? Je vindt hier alles wat je moet weten wanneer je Verpleeghulp wilt worden.

Informatie over omscholing, wat je gaat doen als Verpleeghulp, wat je gaat verdienen, wat je moet kunnen, nieuwe banen en omschoolvacatures.

Alles over het werken als Verpleeghulp


Vacatures Verpleeghulp

Nationale Beroepengids

Vacatures laden...


Wat is een Verpleeghulp?

De Verpleeghulp helpt mee met het verlenen van basiszorg aan mensen die niet meer voor zichzelf kunnen zorgen. Hij helpt mensen in alle dagelijkse bezigheden. De Verpleeghulp assisteert dus bij het wassen, aankleden, eten en drinken, het opmaken en verschonen van bedden, houdt kasten schoon, vult voorraden aan en is de hulp in de keuken. 

 


Past het beroep Verpleeghulp bij jou?

Wil je een baan vinden die echt bij jou past? Bekijk actuele vacatures die passen bij jouw interesse, competenties en persoonlijkheid.

Bekijk jouw baansuggesties

Wat doet een Verpleeghulp?

De Verpleeghulp zorgt er ook voor dat de patiënten of bewoners naar artsen en therapeuten worden gebracht. Eveneens verricht hij zelf eenvoudige medische handelingen. Een voorbeeld hiervan is het verschonen van verband. De verpleegkundige kant van het werk van de Verpleeghulp bestaat verder uit het signaleren en rapporteren van veranderingen in de conditie van de patiënt. Hij past interventieprocedures toe bij gedragsproblemen of dementie van de patiënt. Hij meet de bloeddruk en brengt bandages aan. De Verpleeghulp kan ook monsters verzamelen als urine, ontlasting of speeksel. Hij is de assistent bij rehabilitering, basisbehandelingen en medicatie. Als laatste zorgt de Verpleeghulp ook voor het medische gereedschap. Het steriliseren en onderhouden van gebruikte hulpmiddelen bijvoorbeeld. 

Naast de dagelijkse zorg en medische zorg voert de Verpleeghulp ook andere werkzaamheden uit. Het voorbereiden van patiënten voor een operatie door hen te verzorgen, wassen of scheren. Hij draait en verplaatst bedlegerige patiënten om doorliggen te voorkomen. De Verpleeghulp is verantwoordelijk voor alle dagelijkse huishoudelijke klusjes tijdens zijn werkzaamheden. 

Dan is er ook nog een onderdeel van het beroep van Verpleeghulp dat niet onderschat mag worden. Het sociaal contact met de patiënten of bewoners. Voor veel patiënten is de Verpleeghulp de gesprekspartner die voor afleiding kan zorgen. De Verpleeghulp biedt met een luisterend oor belangrijke zorg aan de patiënt. 

Heb je wel eens gedacht aan?

Omscholen naar een beroep met baankansen?
Nationale Beroepengids

Vacatures laden...



Vacatures Verpleeghulp per stad

Vacatures Verpleeghulp Alkmaar

Vacatures Verpleeghulp Almelo

Vacatures Verpleeghulp Almere

Vacatures Verpleeghulp Alphen aan den Rijn

Vacatures Verpleeghulp Amersfoort

Vacatures Verpleeghulp Amstelveen

Vacatures Verpleeghulp Amsterdam

Vacatures Verpleeghulp Apeldoorn

Vacatures Verpleeghulp Arnhem

Vacatures Verpleeghulp Assen

Vacatures Verpleeghulp Bergen op Zoom

Vacatures Verpleeghulp Breda

Vacatures Verpleeghulp Capelle aan den IJssel

Vacatures Verpleeghulp Delft

Vacatures Verpleeghulp Den Bosch

Vacatures Verpleeghulp Den Haag

Vacatures Verpleeghulp Den Helder

Vacatures Verpleeghulp Deventer

Vacatures Verpleeghulp Doetinchem

Vacatures Verpleeghulp Dordrecht

Vacatures Verpleeghulp Ede

Vacatures Verpleeghulp Eindhoven

Vacatures Verpleeghulp Emmen

Vacatures Verpleeghulp Enschede

Vacatures Verpleeghulp Gouda

Vacatures Verpleeghulp Groningen

Vacatures Verpleeghulp Haarlem

Vacatures Verpleeghulp Haarlemmermeer

Vacatures Verpleeghulp Heerlen

Vacatures Verpleeghulp Helmond

Vacatures Verpleeghulp Hengelo

Vacatures Verpleeghulp Hilversum

Vacatures Verpleeghulp Hoogeveen

Vacatures Verpleeghulp Hoorn

Vacatures Verpleeghulp Katwijk

Vacatures Verpleeghulp Leeuwarden

Vacatures Verpleeghulp Leiden

Vacatures Verpleeghulp Lelystad

Vacatures Verpleeghulp Maastricht

Vacatures Verpleeghulp Middelburg

Vacatures Verpleeghulp Nieuwegein

Vacatures Verpleeghulp Nijmegen

Vacatures Verpleeghulp Oss

Vacatures Verpleeghulp Purmerend

Vacatures Verpleeghulp Roermond

Vacatures Verpleeghulp Roosendaal

Vacatures Verpleeghulp Rotterdam

Vacatures Verpleeghulp Schiedam

Vacatures Verpleeghulp Spijkenisse

Vacatures Verpleeghulp Terneuzen

Vacatures Verpleeghulp Tilburg

Vacatures Verpleeghulp Utrecht

Vacatures Verpleeghulp Veenendaal

Vacatures Verpleeghulp Venlo

Vacatures Verpleeghulp Vlaardingen

Vacatures Verpleeghulp Westland

Vacatures Verpleeghulp Zaanstad

Vacatures Verpleeghulp Zeist

Vacatures Verpleeghulp Zoetermeer

Vacatures Verpleeghulp Zwolle

Meer steden Minder steden

Salarisschaal Verpleeghulp

Bovenstaande bedragen zijn bruto maandsalarissen.

Wat verdient een Verpleeghulp?

Voor het loon van de Verpleeghulp is het afhankelijk in welke zorgsector hij werkt. Werkt hij in een ziekenhuis dan geldt het startsalaris van €1980 wat kan oplopen tot een bruto maandsalaris van €2600.

Verder kan de Verpleeghulp een eindejaarsuitkering en vakantietoeslag van 8 procent tegemoet zien. De Verpleeghulp kan ook onregelmatige diensten draaien. Daarvoor krijgt de hulp een onregelmatigheidstoeslag. Die ligt tussen de 25 en 45 procent. 


Meer weten over het salaris Verpleeghulp

Salaris aankomend Verpleeghulp Salaris junior Verpleeghulp Wat is het salaris van een medior Verpleeghulp? Welk salaris krijgt een senior Verpleeghulp?


Hoe word je een Verpleeghulp? 

De Verpleeghulp kan aan de slag als hij de opleiding Helpende Zorg en Welzijn niveau 2 (MBO) heeft afgerond. In een enkel geval kan men ook als Verpleeghulp werkzaam zijn door het opbouwen van veel werkervaring. Het komt ook voor dat studenten Verpleegkunde (HBO) of Geneeskunde (WO) ingezet worden als Verpleeghulp. Uiteraard gebeurt dat alleen als de student al voldoende kennis en stage-ervaring heeft. 

De basisopleiding voor de Verpleeghulp behelst dus de opleiding Helpende Zorg en Welzijn niveau 2 (MBO). Dit is een nieuwe competentiegerichte opleiding. In 2011 verdween de opleiding Helpende Gezondheidszorg niveau 2 (MBO) en kwam deze opleiding Zorg en Welzijn daarvoor in de plaats. Met de opleiding Helpende Zorg en Welzijn niveau 2 (MBO) kan men vele kanten op.  De opleiding duurt naargelang eerdere ervaringen en kennis gemiddeld 2 jaar. Daarna kan men doorstromen naar een niveau 3 of 4 beroepsopleiding. Anderen kiezen ervoor om direct aan de slag te gaan. Verpleeghulp is dan een logische keuze. 

Opleidingen Verpleeghulp

MBO Helpende Zorg en Welzijn (niveau 2)
Een Helpende Zorg en Welzijn biedt praktische hulp aan verschillende cliënten/zorgvragers. De cliënten zijn mensen van alle leeftijden met een (chronische) ziekte, psychiatrische probleem, verslaving of een handicap. Je ondersteunt of begeleidt …
MBO Helpende Zorg en Welzijn (niveau 2)
Basisopleiding Helpende Zorg en Welzijn
Ben jij een zorgzaam persoon die graag anderen helpt? Ben jij iemand die een luisterend oor kan bieden en tegelijkertijd zijn handen graag uit de mouwen steekt? Zit jij daarnaast …
Basisopleiding Helpende Zorg en Welzijn
MBO Beroepsopleiding Helpende Zorg en Welzijn (niveau 2)
Een helpende Zorg en Welzijn biedt praktische hulp aan verschillende cliënten/zorgvragers. De cliënten zijn mensen van alle leeftijden met een (chronische) ziekte, psychiatrische probleem, verslaving of een handicap. Je ondersteunt …
MBO Beroepsopleiding Helpende Zorg en Welzijn (niveau 2)
MBO Beroepsopleiding Helpende Zorg en Welzijn (niveau 2)
Een helpende Zorg en Welzijn biedt praktische hulp aan verschillende cliënten/zorgvragers. De cliënten zijn mensen van alle leeftijden met een (chronische) ziekte, psychiatrische probleem, verslaving of een handicap. Je ondersteunt …
MBO Beroepsopleiding Helpende Zorg en Welzijn (niveau 2)
MBO Beroepsopleiding Helpende Zorg en Welzijn (niveau 2)
Een helpende Zorg en Welzijn biedt praktische hulp aan verschillende cliënten/zorgvragers. De cliënten zijn mensen van alle leeftijden met een (chronische) ziekte, psychiatrische probleem, verslaving of een handicap. Je ondersteunt …
MBO Beroepsopleiding Helpende Zorg en Welzijn (niveau 2)



Omscholen tot Verpleeghulp

Je kan op verschillende manieren omscholen tot Verpleeghulp. Zelfstandig of georganiseerd.

Op dit moment zijn er geen omschoolvacatures voor Verpleeghulp

Zelfstandig omscholen of doorgroeien tot Verpleeghulp

Als je Verpleeghulp wilt worden vanuit een bestaande baan, dus je wilt omscholen of doorgroeien naar Verpleeghulp zijn de volgende zaken belangrijk:

Interesse en Motivatie Verpleeghulp

Om je werk goed te kunnen doen moet je het leuk vinden. Je moet jouw beroep inhoudelijk interessant vinden en het moet bij jouw motivatie passen.

Wat doet een Verpleeghulp?

Ga naar de omschoolwijzer


Competenties Verpleeghulp

Een Verpleeghulp heeft de volgende competenties nodig om zijn of haar beroep goed te kunnen uitoefenen.

Assertiviteit
Assertiviteit

Steekwoorden: bemiddelen, onderhandelen, overtuigen, voor zichzelf opkomen

Omschrijving

Deze personen proberen het goed te doen voor zichzelf en voor iemand anders. Per situatie bekijken assertieve mensen de voor- en nadelen voor beide partijen. In bepaalde situaties zullen deze personen eerder voor zichzelf opkomen en in andere situaties geven ze de ander zijn zin. Ze gaan confrontaties niet uit de weg en vinden het fijn om zo nu en dan wat tegengas te krijgen.

Sterke punten
Deze personen hebben lef nodig om voor zichzelf en een ander op te komen. Daarbij kunnen ze goed luisteren en anderen overtuigen. Ze geven de ander de ruimte om te praten en zullen zelf ook proberen iemand te overtuigen van hun standpunt.

Zwakke punten
In bepaalde situaties kunnen deze personen ervoor kiezen om hun gelijk te halen. Daarentegen kan het ook voorkomen dat deze personen bewust de ander zijn zin geven. Omdat dit niet vast staat, kan het zijn dat deze personen wispelturig overkomen.

Conflicten beheersen
Conflicten beheersen

Steekwoorden: zelfbewust, integriteit, beheersing, luisteren

Omschrijving

Deze personen herkennen en erkennen een conflict. Door te erkennen dat er een conflict is ontstaan, zetten zij de eerste stap om het conflict op te lossen. Ze bepalen wat de inhoud van het conflict is en hoe deze opgelost kan worden. Ze communiceren hierover met alle betrokken partijen en uiteindelijk zorgen ze ervoor dat het conflict op een nette manier wordt opgelost.

Sterke punten
Deze mensen zijn vaak integer. Tijdens een conflict proberen zij te allen tijde het moraal hoog te houden. Daarbij zijn ze onpartijdig en willen ze het beste resultaat behalen voor alle partijen. Deze personen kunnen vaak ook goed luisteren en overtuigen.

Zwakke punten
Het gevaar van conflictbeheersing is dat de personen die zich hiermee bezighouden als ‘meningloos’ worden bestempeld. Ze bemiddelen tijdens conflicten tussen meerdere partijen, maar nemen soms geen duidelijk standpunt in.

Luisteren
Luisteren

Steekwoorden: inzicht in omgeving, overtuigen, motiveren, onderhandelen

Omschrijving

Deze mensen luisteren goed naar andere mensen. Ze zijn oprecht geïnteresseerd en willen anderen graag helpen. Ze zijn overal van op de hoogte en hebben dus overzicht. Ook luisteren deze mensen goed naar de taken die zij krijgen toegewezen en voeren deze daarom meestal goed uit. 

Sterke punten
Goede luisteraars stellen vaak goede vragen of geven feedback op de verkregen informatie. Daarnaast kunnen zij met de verkregen informatie anderen overtuigen en eventueel onderhandelen over verschillende zaken. Een goede luisteraar houdt ook rekening met de dingen die juist niet worden gezegd, de zogenaamde non-verbale communicatie. Ook hier kan hij informatie uithalen.

Zwakke punten
Goed luisteren betekent niet dat je niets mag zeggen. Mensen die alleen maar luisteren kunnen verlegen of teruggetrokken overkomen. Sommige mensen luisteren enkel om dingen voor elkaar te krijgen, zij proberen hun voordeel te doen met de informatie die ze krijgen. Het ontbreekt hen dan aan oprechte interesse.

Samenwerken
Samenwerken

Steekwoorden: samenwerken, resultaten, assertiviteit

Omschrijving

Goed samenwerken is bijdragen aan het samenwerkingsproces, de resultaten en de harmonie binnen een team. Deze personen willen niet alleen een goede bijdrage leveren aan de opdracht, maar ook aan de sfeer binnen het team. Onder deze competentie vallen verschillende aspecten: respect hebben voor andere groepsgenoten, elkaar helpen met taken en meedenken.

Sterke punten
Een sterk punt is dat deze personen vaak een goede mensenkennis hebben, zij kunnen anderen goed inschatten en houden daarbij het resultaat en de taken in het achterhoofd. Deze mensen zijn vaak assertief, zij houden hun persoonlijke doel en het doel van de ander goed in de gaten. Ook goed kunnen netwerken is te benoemen als sterk punt.

Zwakke punten
Mensen die teveel samenwerken, kunnen hun onafhankelijkheid verliezen. Ze vinden het moeilijk om nog alleen te werken, omdat ze altijd reactie/feedback krijgen van groepsgenoten. Ook zijn de relaties van deze mensen soms belangrijker dan de werkzaamheden. Het moet vooral gezellig zijn.

Sensitiviteit
Sensitiviteit

Steekwoorden: inlevingsvermogen, gevoeligheid, sociabiliteit, waardering, respect

Omschrijving

Deze mensen houden rekening met meningen, gedachten en gevoelens van anderen. Ze zijn zich bewust van hun gedrag en ze letten op hoe ze overkomen bij anderen. Deze mensen geven in een gesprek altijd ruimte aan de ander en ze tonen waardering voor wat een ander te zeggen heeft.

Sterke punten
Deze mensen zijn goede luisteraars, zij tonen oprecht interesse in de meningen en gevoelens van anderen. Ze proberen te helpen waar dat kan en zullen zich te allen tijde respectvol gedragen. Bij deze competentie past ook de competentie ‘integriteit’. Deze mensen houden rekening met anderen en zichzelf en kijken altijd naar verschillende morele opvattingen.

Zwakke punten
Sommige mensen houden teveel rekening met anderen, waardoor ze zichzelf kunnen verliezen. Op die manier kunnen anderen hen bestempelen als onzeker of als iemand die ‘met alle winden mee waait’. Ook kunnen deze mensen overkomen als onduidelijk en onzeker. Ze willen graag alle meningen van anderen meenemen en vinden het dan lastig om een duidelijk standpunt in te nemen.

Stressbestendigheid
Stressbestendigheid

Steekwoorden: structureel werken, zakelijk en kalm, energie

Omschrijving

Deze personen kunnen blijven presteren in zware tijden. Ze laten zich niet aan de kant zetten door extra werk, tijdsdruk of tegenvallende resultaten. Het maakt deze personen niet uit hoeveel taken ze nog moeten doen, ze hebben doorzettingsvermogen om de taken af te ronden. Deze personen communiceren duidelijk over hun werkzaamheden en over wat zij wel/of niet willen.

Sterke punten
Ondanks de vele werkzaamheden en taken blijven deze personen rustig. Zij kunnen goed relativeren en hun energie goed verdelen over de verschillende werkzaamheden. Deze personen handelen vaak zakelijk en kalm en op deze manier weten zij ook het overzicht te bewaren. Ook structureel werken valt binnen deze competentie. Op die manier kunnen zij veel werkzaamheden naast elkaar uitvoeren. In zware tijden laten deze stressbestendige personen doorzettingsvermogen zien, ze willen graag de verschillende doelen behalen. Het resultaat staat bij deze personen dan ook centraal.

Zwakke punten
Er bestaat een gevaar dat deze mensen stress niet onderkennen. Hierdoor kan het gebeuren dat zij zichzelf voorbij lopen en lopen zij een verhoogd risico op gezondheidsklachten. De eigenschappen ‘zakelijk’ en ‘kalm’ kunnen ook een zwak punt zijn, deze personen kunnen afstandelijk overkomen naar hun omgeving.

Uitdrukkingsvaardigheid
Uitdrukkingsvaardigheid

Steekwoorden: to-the-point, structureel, verstaanbaar, helder, ordelijk

Omschrijving

Deze mensen kunnen hun gedachten goed onder woorden brengen. Dit kan zowel op papier als mondeling. Ze kunnen helder en duidelijk communiceren naar de lezer/luisteraar. Ze kunnen hun boodschap vertellen zonder teveel uit te weiden naar irrelevante informatie.

Sterke punten
Helderheid en duidelijkheid zijn twee sterke punten. Zowel mondeling als schriftelijk kunnen deze mensen een boodschap goed verwoorden. Ze passen hun tekst aan op de doelgroep en ze spreken dan ook vaak de taal van het publiek. Tevens kunnen ze op een goede manier vragen beantwoorden, ze maken dan vaak gebruik van heldere voorbeelden.

Zwakke punten
Bij mondelinge uitdrukkingsvaardigheid kan het voorkomen dat de spreker en andere non-verbale houding heeft. Hierdoor kan zijn boodschap verkeerd overkomen op de ontvanger. Sommige van deze mensen gebruiken veel vaktermen, hierdoor kan de boodschap verkeerd worden geïnterpreteerd.

Vaardigheden Verpleeghulp

  • Inlevingsvermogen
  • Respectvol
  • Gevoeligheid
  • Helder communiceren
  • Taalkennis
  • Uitdrukkingsvaardigheid
  • Ontspannenheid
  • Grenzen aangeven
  • Integriteit
  • Zelfbeheersing
  • Bemiddelingskracht
  • Luistervaardigheid
  • Belangstelling hebben
  • Vragen stellen
  • Sensitiviteit
  • Harmonie creëren
  • Gezamenlijk resultaat bereiken
  • Doorzettingsvermogen
  • Incasseringsvermogen
  • Rust bewaren
Bekijk meer Bekijk minder

Wat voor persoonlijkheid heeft een Verpleeghulp nodig? 

De belangrijkste eigenschap van een Verpleeghulp zit al in de naam. Hulp. Daar draait het om. De Verpleeghulp is behulpzaam en staat altijd klaar voor zijn patiënten. Hij denkt altijd aan de behoeften van hen en wil deze behoeften graag waarmaken. De Verpleeghulp is sociaal erg vaardig en kan zich erg goed inleven in de gevoelens van anderen. Hij is ondersteunend en kan anderen erg goed helpen. (Gever

De Verpleeghulp is erg goed in luisteren. Zoals vermeld is hij aardig en goed in het helpen van anderen. De Verpleeghulp heeft een groot empatisch vermogen. Hij streeft naar een goede werkomgeving. Hij heeft een neutrale houding en is daardoor ook erg geduldig met anderen en specifiek met de patiënten. (Bemiddelaar)


Eigenschappen Verpleeghulp

  • Empathie
  • Diplomatiek
  • Zorgzaamheid
  • Behulpzaamheid
  • Vriendelijkheid



Wat zijn de baankansen voor een Verpleeghulp?

Als startend Verpleeghulp kan men direct aan de slag gaan. Er is veel werkgelegenheid in de zorgsector en veel instellingen zijn op zoek naar gediplomeerde Verpleeghulpen. In vakantieperiodes worden ook studenten die een medische opleiding volgen ingezet als Verpleeghulp. Er is dus volop ruimte op de arbeidsmarkt voor de Verpleeghulp. Hij kan bovendien in zowel ziekenhuizen, verzorgingstehuizen als thuiszorginstellingen komen te werken. 

De Verpleeghulp kan bij veel instelling terecht en kan dus ook switchen van locatie mocht die mogelijkheid zich voordoen. Ook zou hij kunnen doorgroeien naar Verpleegkundige. Hij moet dan echter wel de benodigde papieren halen door bijvoorbeeld een cursus te volgen. In principe is de Verpleeghulp alleen als zodanig inzetbaar. 

De actuele kans op werk voor een Verpleeghulp

Het beroep Verpleeghulp is onderdeel van de beroepsfamilie Helpenden (instelling). De kans op werk voor de beroepsfamilie Helpenden (instelling) is in de huidige periode goed

Huidige aantal vacatures

190

Baankans Verpleeghulp

logo uwv

Deze indicatie is gebaseerd op de spanningsindicator van het UWV. De kans op werk voor de afzonderlijke beroepen binnen deze beroepsfamilie kan verschillen


Doorgroei mogelijkheden Verpleeghulp

Het beroep Verpleeghulp is onderdeel van de beroepsfamilie Zorghulpen en -assistenten (instelling).


Waar werkt een Verpleeghulp?

De Verpleeghulp werkt in een organisatie waar de patiënt voorop staat. Er wordt niet gestreefd naar winst maar naar een goede gezondheid voor de patiënten. Hij werkt dus in de non-profit sector. 

De Verpleeghulp kan op verschillende plekken werken. Zoals al eerder vermeld moet je daarbij denken aan ziekenhuizen, verzorgingshuizen en verpleeghuizen. De Verpleeghulp kan in algemene (medische) ziekenhuizen werken maar ook in psychiatrische ziekenhuizen. In dat soort ziekenhuizen worden soms ook mensen met een psychogeriatrische aandoening, zoals dementie of het syndroom van Korsakov, verpleegd. 

Het komt ook voor dat Verpleeghulpen in de wijk worden ingezet. Daarbij kan hij zelfstandig of met de Verpleegkundige mensen in de wijk bezoeken die zorg behoeven. 


Met wie werkt een Verpleeghulp samen? 

De Verpleeghulp is geen Verpleegkundige maar werkt wel veel samen met de Verpleegkundige om de mensen te verzorgen. Hij werkt onder leiding van de Verpleegkundige. Echter, heeft de Verpleeghulp veel een grote mate van zelfstandigheid in zijn werkzaamheden. Het belangrijkste contact wat een Verpleeghulp tijdens zijn werk heeft is dat met de patiënten en bewoners. Daarnaast komt hij ook in contact met verplegend personeel, artsen en bezoekers. Afhankelijk van het type organisatie waar de Verpleeghulp werkt komt hij verschillende verplegend personeel tegen. In een instelling van de thuiszorg zal hij de Verzorgende tegen komen. In ziekenhuizen komt hij de Medisch specialist tegen op de werkvloer. De Verpleeghulp neemt deel aan teambesprekingen en werkoverleg op de afdeling waar hij werkt. Hij staat dus in direct contact met andere Verpleeghulpen, Verpleegkundigen, Medisch specialisten, Verzorgenden en overige artsen. 

De Verpleeghulp werkt voor een afdelingshoofd. Hij werkt dus onder leiding van een Verpleegkundige en rapporteert aan het afdelingshoofd. 


  • Verpleegkundige
  • Medisch specialist
  • Verzorgende
Verpleeghulp

Verwante beroepen Verpleeghulp:

Verzorgende
Salaris: €1950 tot €3160
Opleiding: MBO
Baankans: Onbekend

Baankans

Vind jij het fijn om iets te kunnen betekenen voor mensen? Praat je graag en heb je aandacht voor behoeftes? Wil je graag een baan met goede toekomst? Dan is werken als Verzorgende waarschijnlijk wel iets voor jou. Een Verzorgende IG is verantwoorde…
Verpleegkundige
Salaris: €2422 tot €4391
Opleiding: MBO HBO
Baankans: Zeer goed

Baankans

Dus je wilt misschien wel werken als %1$s? Je vindt hier alles wat je moet weten wanneer je %1$s wilt worden. Informatie over omscholing, wat je gaat doen als %1$s, wat je gaat verdienen, wat je moet kunnen, nieuwe banen en omschoolvacatures.
Wijkverpleegkundige
Salaris: €2422 tot €3922
Opleiding: MBO
Baankans: Zeer goed

Baankans

Dus je wilt misschien wel werken als %1$s? Je vindt hier alles wat je moet weten wanneer je %1$s wilt worden. Informatie over omscholing, wat je gaat doen als %1$s, wat je gaat verdienen, wat je moet kunnen, nieuwe banen en omschoolvacatures.

Alles over het beroep Verpleeghulp in één oogopslag

Beroepsgroep:

Persoonstype:

Netwerk:

  • Verpleegkundige
  • Medisch specialist
  • Verzorgende

Opleidingsniveau:

Salarisindicatie:

  • Van €1980 tot €2600

Baankans:

Aantal vacatures:

Aantal opleidingen:

Baankans

Huidige aantal vacatures

190



Zoek een ander beroep

Bekijk ook

Ga direct naar