U bevindt zich hier: Home » Beroepen » Arrangeur » Boeken

Boeken Arrangeur

Opleidingen en cursussen

Vind een cursus of training. In samenwerking met Springest

Boeken

Advertenties

Er zijn in Nederland niet veel vacatures beschikbaar voor een arrangeur. Je komt als arrangeur te werken in een zeer specialistische sector en het aantal vacatures is beperkt.

Verder heb je als arrangeur ook niet bijster veel doorgroeimogelijkheden. Je moet als arrangeur proberen een doorbraak te creëren waardoor je veel bekenheid verwerft en meer gevraagd zal worden om compositie of andere muziekstukken te schrijven.

Er zijn een hoop verschillende manieren om je te verdiepen in het beroep Arrangeur . Je kan een opleiding volgen, maar er zijn nog andere laagdrempelige manieren om aan die kennis te komen. Hieronder kan je diverse boeken, Ebooks of DVD's vinden waarmee je meer kan leren over de functie en de inhoud van het beroep Arrangeur . Er zijn boeken voor de beginner of voor de Arrangeur die verder wilt ontwikkelen binnen het vakgebied.

Rogier van Otterloo | John van Markwijk

Arrangeur, componist, orkestleider (Metropole Orkest) - Nederlands | Hardcover | 9789082394610 | 160 pagina's

Rogier van Otterloo (1941-1988) heeft in de jaren zeventig en tachtig van de vorige eeuw een unieke positie ingenomen in de Nederlandse muziekwereld. Hij heeft vooral naam gemaakt als componist van de filmmuziek van Turks Fruit en Soldaat van Oranje en al...
Bestellen