U bevindt zich hier: Home » Beroepen » Assurantieadviseur » Opleidingen

Opleidingen tot Assurantieadviseur

Opleidingen en cursussen

Vind een cursus of training. In samenwerking met Springest

Boeken

Advertenties

Zou je graag Assurantieadviseur willen worden? Of ben je al Assurantieadviseur en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Assurantieadviseur, samengesteld door onze opleidingspartner Springest. Als je hieronder een interessante opleiding, training of cursus hebt gevonden zal je doorklikken naar springest.nl.

De Assurantieadviseur moet kennis hebben van verzekeringen en in het algemeen een goede economische kennis. Een economische opleiding sluit dan ook het beste aan bij een baan als Assurantieadviseur. De HBO-opleiding Financial Services Management (FSM) biedt een goede basis. Deze opleiding biedt veel kennis over financiële producten. Ook worden er door diverse bedrijven traineeships aangeboden. Het Traineeship Assurantieadviseur bereid de Assurantieadviseur in combinatie met een HBO-opleiding alle benodigde kennis over verzekeringen en financieel advies.Register Adviseur Verzuim en Inkomensmanagement (RVI)

Verzuim | Open inschrijving | € | Niveau: HBO | Max. deelnemers: 15 | Totale lesduur: 4 dagen

Register Adviseur Verzuim en Inkomensmanagement (RVI®) Het sociale zekerheidsstelsel verandert in een hoog tempo. De nieuwe wetten en regels zijn vaak complex en onoverzichtelijk. Veel ondernemers schakelen dan ook adviseurs in bij het beantwoorden van hun vragen. Welke mogelijkheden zijn er bijvoorbeeld om het kostbare ziekteverzuim terug te dringen? Hoe kun je het aantal (deels) arbeidsonges...