U bevindt zich hier: Home » Beroepen » Dierenartsassistent » Boeken

Boeken Dierenartsassistent

Opleidingen en cursussen

Vind een cursus of training. In samenwerking met Springest

Boeken

Advertenties

Op elke praktijk zijn assistenten nodig en er zijn tegenwoorden relatief veel praktijken in Nederland. Wat dat betreft zijn er genoeg plaatsen. Er komen echter weinig nieuwe praktijken bij, dus banen die vrij komen zijn meestal ter vervanging van Dierenartsassistenten die een praktijk verlaten of wanneer een praktijk groeit.

Als Dierenartsassistent kun je binnen een praktijk meer mogelijkheden krijgen en meer verantwoordelijkheden. Vooral bij grotere praktijken waar meerdere assistenten werken is het zo dat er een bepaalde hiërarchie heerst. De langst werkende Assistent heeft vaak meer en andere verantwoordelijkheden dan een nieuwe Assistent. Andere doorgroeimogelijkheden dan het krijgen van extra taken zijn er niet.

Er zijn een hoop verschillende manieren om je te verdiepen in het beroep Dierenartsassistent. Je kan een opleiding volgen, maar er zijn nog andere laagdrempelige manieren om aan die kennis te komen. Hieronder kan je diverse boeken, Ebooks of DVD's vinden waarmee je meer kan leren over de functie en de inhoud van het beroep Dierenartsassistent. Er zijn boeken voor de beginner of voor de Dierenartsassistent die verder wilt ontwikkelen binnen het vakgebied.