Boeken Dierenartsassistent

Op elke praktijk zijn assistenten nodig en er zijn tegenwoorden relatief veel praktijken in Nederland. Wat dat betreft zijn er genoeg plaatsen. Er komen echter weinig nieuwe praktijken bij, dus banen die vrij komen zijn meestal ter vervanging van Dierenartsassistenten die een praktijk verlaten of wanneer een praktijk groeit.

Als Dierenartsassistent kun je binnen een praktijk meer mogelijkheden krijgen en meer verantwoordelijkheden. Vooral bij grotere praktijken waar meerdere assistenten werken is het zo dat er een bepaalde hiërarchie heerst. De langst werkende Assistent heeft vaak meer en andere verantwoordelijkheden dan een nieuwe Assistent. Andere doorgroeimogelijkheden dan het krijgen van extra taken zijn er niet.

Er zijn een hoop verschillende manieren om je te verdiepen in het beroep Dierenartsassistent. Je kan een opleiding volgen, maar er zijn nog andere laagdrempelige manieren om aan die kennis te komen. Hieronder kan je diverse boeken, Ebooks of DVDs vinden waarmee je meer kan leren over de functie en de inhoud van het beroep Dierenartsassistent. Er zijn boeken voor de beginner of voor de Dierenartsassistent die verder wilt ontwikkelen binnen het vakgebied.

De 1 beste boeken voor een Dierenartsassistent:

Gebitsreiniging bij gezelschapsdieren

Gebitsreiniging bij gezelschapsdieren

Gebitsreiniging bij gezelschapsdieren - Nederlands | Druk: 1 | Hardcover | 9789035225756 | 215 pagina's

Het reinigen van het gebit in de diergeneeskundige praktijk behoort tot de meest voorkomende behandelingen bij gezelschapsdieren. Er was echter tot nu toe geen studieboek in de Nederlandse taal over de professionele gebitsreiniging van hond of kat. Naast het in 1999 verschenen standaardboek Tandheelkunde bij gezelschapsdieren is Gebitsreiniging bij gezelschapsdieren een prima aanvulling om de …