U bevindt zich hier: Home » Beroepen » Kraamverzorger » Opleidingen

Opleidingen tot Kraamverzorger

Opleidingen en cursussen

Vind een cursus of training. In samenwerking met Springest

Boeken

Advertenties

Zou je graag Kraamverzorger willen worden? Of ben je al Kraamverzorger en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Kraamverzorger, samengesteld door onze opleidingspartner Springest. Als je hieronder een interessante opleiding, training of cursus hebt gevonden zal je doorklikken naar springest.nl.

Om Kraamverzorger te worden moet je de MBO opleiding Verzorgende hebben afgerond. Dit is een opleiding op niveau 3 en deze duurt drie jaar. Binnen deze opleiding moet je de richting Kraamverzorging hebben gekozen.

Daarnaast  zijn er de vierjarige  MBO (niveau 4) en HBO opleidingen Verpleegkunde.

Er zijn ook kraam- en thuiszorgorganisaties waar de mogelijkheid geboden wordt om een verkorte opleiding tot kKraamverzorger te volgen.  

 Basisopleiding Kraamzorg

Kraamzorg | Thuisstudie | € | Niveau: | Max. deelnemers: 99 | Totale lesduur: 9 dagen

Een goed begin is het halve werk: volg de Basisopleiding KraamzorgHet is misschien wel een van de meest ingrijpende gebeurtenissen in een mensenleven: een kind krijgen. Soms is er sprake van een emotionele achtbaan en kan de komst van een pasgeborene behoorlijk ingrijpend zijn. Wil je hier een sleutelrol in spelen en mensen begeleiden? De Basisopleiding Kraamzorg is een goede stap om thuis te rake...