Docent communicatieve management vaardigheden Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst & Skills

Wat doet een Docent communicatieve management vaardigheden? Lees de functieomschrijving.

De docent communicatieve management vaardigheden geeft les in het vak communicatieve management vaardigheden.

De docent communicatieve management vaardigheden geeft les op een MBO of HBO opleiding in de richting accountancy, bedrijfseconomie, financieel economisch management of een andere soortgelijke economische of communicatieve opleiding. De voornaamste taak van de docent communicatieve management vaardigheden is zijn kennis en visie op het gebied van het vak communicatieve management vaardigheden overbrengen op zijn leerlingen/studenten. Het vak communicatieve management is een sociaal en communicatief management vak. De docent communicatieve management vaardigheden geeft onder andere les in onderwerpen als luistervaardigheid, feedback, samenwerken, verantwoordelijkheid nemen, projectmanagement en vergaderen en plannen zodat zijn leerlingen/studenten inzicht krijgen in eigen gedrag en ook vaardigheden binnen het functioneren tijdens de projecten oefenen.

De docent communicatieve management vaardigheden ontwikkelt zijn eigen lesmateriaal of maakt gebruik van bestaand lesmateriaal en geeft zijn leerlingen/studenten projectopdrachten, verslagopdrachten, huiswerk en andere opdrachten die hij vervolgens nakijkt, met de leerlingen/studenten bespreekt en waar nodig becijfert. Naar aanleiding van al dit gemaakte werk kan de docent communicatieve management vaardigheden de studievoortgang en studieontwikkeling van zijn leerlingen/studenten nauwgezet bijhouden en waar nodig met ze om de tafel gaan om te kijken wat er niet goed gaat, wat er beter kan en hoe hij ze daar het beste bij kan helpen.

De docent communicatieve management vaardigheden heeft verstand van het vak communicatieve management vaardigheden en weet zijn kennis en visie op een interessante en educatieve manier op zijn leerlingen/studenten over te brengen. Daarnaast durft hij ook streng op te treden wanneer leerlingen/studenten zich vervelend gedragen of geen goede inzet tonen om ten alle tijde de leerlingen/studenten zo optimaal mogelijk te begeleiden en de orde in de klas te bewaren. Ook kan de docent communicatieve management vaardigheden projecten begeleiden.

Naast zijn werkzaamheden in de klas is de docent communicatieve management vaardigheden ook aanwezig tijdens vergaderingen met collega's om de leerlingen/studenten te bespreken en te kijken naar verbeterpunten binnen de school en opleiding.

Wil je werken als Docent communicatieve management vaardigheden?

Werk je al als Docent communicatieve management vaardigheden en zoek je een nieuwe baan? Of wil je Docent communicatieve management vaardigheden worden? Wil je het gemiddelde salaris weten? Op nationaleberoepengids.nl staat alles wat je nodig hebt. Hieronder vindt je de vacatures en de opleidingen voor Docent communicatieve management vaardigheden, maar ook informatie over het salaris, de baankansen, de beste werkgevers en nog veel meer!

Bekijk de vacatures Bekijk de opleidingen Bekijk salarisinfo Vind de beste werkgevers

Alles over het beroep Docent communicatieve management vaardigheden in één oogopslag

Sector:

Beroepsgroep:

Persoonstype:

Netwerk:

 • Leerlingen/studenten
 • Collega's
 • Directeur van de school
 • Mensen uit de economische sector

Opleidingsniveau:

Salarisindicatie:

 • Van €1500 tot €2100

Baankans:

Aantal vacatures:

0

Aantal opleidingen:

Baankans

Huidige aantal vacatures

0


Salaris en Arbeidsvoorwaarden Docent communicatieve management vaardigheden

Wat verdient een Docent communicatieve management vaardigheden?

Het salaris van de docent communicatieve management vaardigheden die fulltime werkzaam is op een school verdient, afhankelijk van het aantal jaren werkervaring en de school waar hij werkzaam is, tussen de €1500,- en €2100,- bruto per maand.

Salarisschaal Docent communicatieve management vaardigheden

 • Maximaal
 • Gemiddeld
 • Minimaal
Bovenstaande bedragen zijn bruto maandsalarissen.

Vacatures Docent communicatieve management vaardigheden

Er zijn geen vacatures aanwezig.

Arbeidsmarktperspectief en doorgroeimogelijkheden Docent communicatieve management vaardigheden

Hoe goed is de toekomst voor de Docent communicatieve management vaardigheden? 

Het arbeidsmarktperspectief voor de docent communicatieve management vaardigheden is gemiddeld. Er is voldoende werkgelegenheid op de verschillende economische opleidingen. Daarnaast kan de docent communicatieve management vaardigheden de werkgelegenheid voor zichzelf vergroten door ook in andere management of communicatieve vakken les te gaan geven.

Baankans Docent communicatieve management vaardigheden

Powered by arbeidsmarktkansen.nl

Huidige aantal vacatures

0


Wil je weten wat jouw arbeidsmarktwaarde is?

Plaats nu je cv en kom erachter

Docent communicatieve management vaardigheden worden: Opleidingen tot Docent communicatieve management vaardigheden

Hoe word je een Docent communicatieve management vaardigheden? 

De docent communicatieve management vaardigheden heeft de opleiding ''Leraar Bedrijfseconomie'', of ''Communicatiemanagement'' gevolgd (HBO, vierjarig).

De 0 beste opleidingen, cursussen en traningen tot Docent communicatieve management vaardigheden

Meer opleidingen Docent communicatieve management vaardigheden

Weet je nog niet of je Docent communicatieve management vaardigheden wilt worden? Of wil je doorgroeien? Misschien is er wel een vervolgopleiding Docent communicatieve management vaardigheden of specialisatie cursus te vinden.

Zoek in alle opleidingen, cursussen en trainingen


Netwerk Docent communicatieve management vaardigheden

Met wie werkt een Docent communicatieve management vaardigheden samen? 

Het netwerk van de docent communicatieve management vaardigheden bestaat uit zijn leerlingen/studenten, zijn collega's, de directeur van de school en mensen uit de economische sector die op school over hun vak komen spreken.


 • Leerlingen/studenten
 • Collega's
 • Directeur van de school
 • Mensen uit de economische sector
Docent communicatieve management vaardigheden


Organisaties waar een Docent communicatieve management vaardigheden werkzaam is

Waar werkt een Docent communicatieve management vaardigheden meestal? 

De docent communicatieve management vaardigheden geeft les op een MBO of HBO opleiding op een school.

Meer weten over werken in de Onderwijs & Training?

Bekijk werken in Onderwijs & Training

Best beoordeelde werkgevers Docent communicatieve management vaardigheden

Waar kun je het beste werken als Docent communicatieve management vaardigheden? Hieronder vindt je de best door de Docent communicatieve management vaardigheden beoordeelde bedrijven, en/of die met de meeste vacatures.

Op dit moment zijn er geen bedrijven gevonden voor het beroep Docent communicatieve management vaardigheden.

Competenties, Skills en Vaardigheden Docent communicatieve management vaardigheden:

Welke competenties heeft een een Docent communicatieve management vaardigheden nodig? Hieronder vind je ze met de beschrijving ervan.


Persoonstypen Docent communicatieve management vaardigheden

Wat voor persoonlijkheid heb je als Docent communicatieve management vaardigheden nodig? 

De docent communicatieve management vaardigheden is een waarnemer. Hij let goed op de studievoortgang en studieontwikkeling van zijn leerlingen/studenten zodat hij ze zo optimaal mogelijk les kan geven en kan begeleiden. Dit maakt de docent communicatieve management vaardigheden ook tot een gever. Hij geeft zijn kennis en visie op het gebied van het vak communicatieve management vaardigheden over op zijn leerlingen/studenten en biedt ze waar nodig individuele begeleiding of extra tips en adviezen.

Bekijk de persoonstypen voor Docent communicatieve management vaardigheden


Gever


Lees meer

Waarnemer


Lees meer

Interview met een Docent communicatieve management vaardigheden

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.


Beoordeling van het beroep Docent communicatieve management vaardigheden

Bekijk hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef jouw beoordeling of mening over het beroep Docent communicatieve management vaardigheden

Functie inhoud:
Salaris en arbeidsvoorwaarden:
Doorgroeimogelijkheden:
Arbeidsmarktperspectief:
Bedankt voor uw feedback.

Solliciteren op de functie Docent communicatieve management vaardigheden

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als Docent communicatieve management vaardigheden dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor Docent communicatieve management vaardigheden belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als Docent communicatieve management vaardigheden. Bekijk dan onze tips.

Bekijk onze CV en sollicitatietips

Is het beroep Docent communicatieve management vaardigheden iets voor je?

Zou je graag Docent communicatieve management vaardigheden willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als Docent communicatieve management vaardigheden bij jou past.

Doe de gratis beroepskeuzetest

Actuele blogposts


reacties op Docent communicatieve management vaardigheden

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Ga direct naar